وی افزود: مراتب در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت و برابر مستندات اخذ شده از شاکیه با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی در شبکه اجتماعی مذکور نهایتاً متهم در مدت زمان کوتاهی شناسایی گردید در ادامه با هماهنگی مقام قضایی متهم دستگیر و به پلیس فتا دلالت داده شد.
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: در تحقیقاتی که از متهم بعمل آمد وی بیان داشت، طی وبگردی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با شاکیه آشنا شدم و با وعدههای پوچ اعتماد شاکی را جلب کردم به طوری که شماره تلفن همراه وی را به دست آوردم و با سوء استفاده از عکسهای بارگذاری شده در اینستاگرام وی را تهدید کردم، هدفم از این اقدام تنها سرگرمی و وسوسههای شیطانی بوده و از این اقدام مجرمانه خودم پشیمان هستم .
سرهنگ سرحدی با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی تحویل مقامات قضائی شد، به کاربران توصیه کرد: در شبکههای اجتماعی بسیاری از هویتها جعلی است، از این رو کاربران باید با دانستن این موضوع از اعتماد به افراد ناشناس در شبکههای اجتماعی شدیدا خودداری نمایند و در تبادل یا به اشتراک گذاشتن مطالب و تصاویر خصوصی خود باید دقت لازم را داشته باشند تا در دام مجرمان سایبری گرفتار نشوند.
وی ادامه داد: همچنین انتشار تصاویر در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی اشتباه است، چرا که احتمال سوء استفاده از این تصاویر از سوی مجرمان سایبری وجود دارد.
رئیس پلیس فتا استان سیستانو بلوچستان در هشدار به کاربران فضای سایبر متذکر شد: هر گونه انتشار اطلاعات و تصاویر دیگران در فضای مجازی به ویژه شبکههای اجتماعی بدون اجازه جرم است و پیگرد قانونی دارد. از این رو کاربران دقت نمایند بدون اجازه دیگران اقدام به انتشار تصاویر شخصی و خصوصی آنها نکنند چرا که دانستن و یا ندانستن قوانین مرتبط با جرم موجب بخشش و یا کاهش مجازات مجرمین نمیشود.
انتهای پیام/