به گفته متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون، پنج نمونه از طعم دهندههایی که در آزمایشگاه مورد بررسی قرار گرفتند به عملکرد حفاظتی سلولهای اندوتلیال که جداره داخلی عروق و قلب را پوشانده آسیب وارد کردهاند.
این متخصصان میگویند: سلولهای اندوتلیال به طور معمول و طبیعی گازی موسوم به "نیتریک اکسید" تولید میکنند اما طعمدهندهها توانایی این سلولها را در تولید این گاز از بین میبرند.
بیشتر بخوانید: یک نخ سیگار الکترونیکی چه بلایی قلب تان می آورد؟
این سلولها وقتی سالم و سرحال هستند گاز نیتریک اسید را تولید میکنند و در واقع این گاز یک فاکتور مهم برای حفاظت از قلب است که مزایای مثبتی از جمله جلوگیری از لخته شدن خون و التهاب دارد اما مصرف ترکیبات دخانی طعمدار مانع از تولید این گاز مفید میشود.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/