وی ادامه داد: در سند تحول بنیادین به آموزشهای پیش از دبستان و شروع آن از سن پنج سالگی اشاره شده است که بر اساس همین موضوع تخصیص اعتبارات برای بر پایه دورههای پیشدبستانی در دستور کار قرار گرفت.
معاون آموزش ابتدایی با اشاره به پوشش سراسری این دوره طی سالهای اخیر، گفت: اعتباری ویژه دورههای پیشدبستانی برای مناطق دو زبانه و محروم در نظر گرفته شده است.
حکیمزاده درباره رشد پوشش آموزش پیشدبستانی در کشور، اظهار کرد: این پوشش تحصیلی از 38 در دولت یازدهم به 72 درصد در دولت دوازدهم ارتقاء پیدا کرده است و در مناطق محروم پوششی بیش از 90 درصد را شاهد هستیم.
وی تصریح کرد: بررسیها نشان میدهد به موازات پیشرفت پوشش تحصیلی در دوره پیشدبستان، نرخ افت تحصیلی در دوره دبستان کاهش پیدا کرده است و با توجه به تأمین اعتبارات فعلی نیازمند اعتبار بیشتری هستیم تا پوشش تحصیلی را افزایش دهیم.
حکیمزاده درباره تأمین نیروی انسانی برای دوره پیشدبستانی، اظهار کرد: با توجه به اینکه چهارچوب صلاحیت معلمان تأمین شده است، خواستار جذب معلمانی آموزش دیده در این دوره هستیم اما اکنون از ظرفیت نیروهای مازاد هم برای پوشش این دوره استفاده میکنیم.
معاون آموزش ابتدایی با تأکید بر برپایی دورههای پیشدبستانی در مناطق دو زبانه و محروم، گفت: استانهایی که پراکندگی زیادی دارند و جمعیت نوآموزان آنها نسبتا بالاست ، تمرکز اصلی را برای ارتقای پوشش تحصیلی در این مناطق داریم.
انتهای پیام/