وی اولویت اول در مبحث آتش سوزی را پیشگیری دانست و افزود: این مهم نیاز به فرهنگ سازی و آموزش دارد و مدیران از ظرفیتهای آموزش و پرورش، رسانه ملی و فصای مجازی برای این موضوع استفاده کنند.
استاندار کرمانشاه در ادامه تأکید کرد: دستگاههای متولی برای استفاده از ظرفیت افراد بومی در مقابله با آتش سوزیها، از ظرفیت دهیاری ها و عشایر مناطق استفاده کنند.
بازوند افزود: هم اکنون یکی از مهمترین دغدغه های سمن ها در عرصه مسائل اجتماعی، حوزه صیانت از محیط زیست است. از ظرفیت سمن ها باید برلی فرهنگ سازی در این زمینه استفاده کنیم.
وی بیان کرد: ارتش، سپاه و بسیج بواسطه انسجام سازمانی حاکم بر آنها، در مواقع بحرانی به خوبی ایفای نقش کرده اند. نمونه بارز این موضوع، حضور به موقع آنها در امدادرسانی به زلزلهزدگان بود.
بازوند افزود: طبق مصوبه هئیت دولت در تاریخ ۹۷/۲/۲۲ مبلغ پنج میلیون برای کمک بلاعوض به هر یک از خانوادگان جانباختگان درنظر گرفته شده است که با احتساب حدود ۶۲۰ نفر، اینمبلغ حدود سهمیلیارد و صدمیلیون تومان است. قبلا هم هلال احمر از محل منابع خود پنج میلیون تومان به هر یک از این خانواده های سوگوار، کمک بلاعوض نموده است.
بازوند با اشاره به اینکه پانزده میلیارد تومان اعتبار برای جبران خسارت وارده به ۲۱ شهرداری در مناطق زلزلهزده اختصاص یافته است، گفت: ۱۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت و مرمت پاسگاههای مرزی نظامی و انتظامی استان در حادثه زلزله درنظر گرفته شده است.
وی همچنین گفت: ۵۱۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی در مرحله اول، برای بازسازی تاسیسات زیربنایی خسارت دیده مناطق زلزلهزده اختصاص یافته است.
انتهای پیام/ز
و ساخت وسازهای غیر قانونی را بگیرید