این استاد حوزه و دانشگاه ارائه چنین تصویری را خروج از محدودیتهای سمبلیک و ظاهری پیرامون روحانیون دانست و ادامه داد: خروج از برخی کلیشههای این چنینی که روحانیون یا ائمه جماعت را محدود به تصاویر محدود وعظ و نماز میکند و از زندگی اجتماعی جدا میکند، اتفاق مبارکی است که در سرّ دلبران افتاده است؛ چرا که روحانیون در سالها و قرون گذشته چنین رفتارهایی داشتند و بسیاری از مسائل محله و اهالی محله را ایشان حل و فصل میکردند، یعنی ملجا و ماوا و معتمد محله بودند.
حجت الاسلام حائری زاده ترسیم محوریت مسجد در محله در سریال سرّ دلبران را از دیگر نکات این سریال دانست و گفت: آن چه که در دین ما بسیار مورد تاکید قرار گرفته مسجد محوری است. مسجد محوری چیزی است که خب مردم وقتی شخصیت سید سلیم را میبینند، ولو اینکه مسجدی هم نباشند؛ به این فضا احساس علاقه میکنند و با سریالهایی از این دست و چنین تصویرهایی، کم کم میتواند بستر حضور بیشتر مردم و جلب اعتماد بیشتر به این نهاد اجتماعی و مذهبی فراهم شود.
استاد حوزه و دانشگاه در پایان ضمن تشکر از عوامل ساخت سر دلبران، تاکید کرد: ساخت آثاری مانند این سریال و ارائه تصاویر جدید از روحانیت و نهاد مسجد و اساسا سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ادامه پیدا کند، چرا که اعتماد عمومی از این رهگذر به دست میآید و نباید چنین آثاری محدود و کم تعداد باقی بمانند.
انتهای پیام/