عبدالرضا غفوری مسوول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان زرقان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ گفت: به همت کارشناسان بهداشت محیط این شبکه، طرح بازرسی از اماکن عرضه تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان، برای تامین سلامت شهروندان روزهدار، از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز شده و در حال اجراست.
وی با اشاره به اینکه کارشناسان بهداشت محیط زرقان در نیمه نخست ماه مبارک رمضان، از ۱۷۷ مرکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی در دو نوبت صبح و عصر بازرسی کردند، افزود: ۱۳۱ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته، فاسد و غیرمجاز، در این بازرسیها جمع آوری و معدوم شد.
غفوری ادامه داد: ۲۰ مورد نمونهبرداری میکروبی از آب آشامیدنی و چهار مورد نمونهبرداری مواد غذایی در سطح عرضه و همچنین ۱۱۸ مورد استفاده از تجهیزات پرتابل برای کنترل کیفیت، تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی، از دیگر فعالیتهای انجام شده در این مدت زمان بوده است.
مسوول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان زرقان تصریح کرد: شهروندان زرقانی میتوانند، شکایت خود را در زمینه مسایل بهداشت محیط از جمله آب آشامیدنی، فاضلاب، بهداشت مواد غذایی و بهداشت اماکن عمومی با کارشناسان سامانه تلفنی ۱۹۰ مطرح و پیگیری کنند.
انتهای پیام/ر