سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نایب رئیس کمیسیون اروپا: در برابر ترامپِ «غیرقابل پیش‌بینی» باید جدی‌تر بود

نایب رئیس کمیسیون اروپا از اتحادیه اروپا خواست در برابر دونالد ترامپ "غیرقابل پیش‌بینی" جدی‌تر از گذشته سرنوشت خود را به دست گیرد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، فرانتس تیمرمن، نایب رئیس کمیسیون اروپا روز سه‌شنبه از اتحادیه اروپا خواست در برابر دونالد ترامپ "غیرقابل پیش‌بینی" جدی‌تر از گذشته سرنوشت خود را به دست گیرد.

این مقام بلندپایه اروپایی همچنین از کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواست درباره اصلاحات لازم در منطقه یورو و مسئله حق پناهندگی هر چه زودتر توافق کنند.

نایب رئیس کمیسیون اروپا با اشاره به سرنوشت اسف‌بار نشست اخیر سران گروه هفت اعلام کرد برای اولین بار از سال هزار و نهصد و چهل و پنج، رئیس جمهور آمریکا در پویا شدن و متحد شدن هر چه بیشتر اروپا و تحکیم هر چه بیشتر روابط دو سوی اقیانوس اطلس منفعتی راهبردی تشخیص نداد.

این مسئول هلندی کمیسیون اروپا که در نشست عمومی پارلمان اروپا در استراسبورگ سخن می گفت، اتحادیه اروپا را ترغیب کرد به تنهایی از پس مشکلاتش برآید.

نایب رئیس کمیسیون اروپا خطاب به نمایندگان پارلمان اروپا تاکید کرد: "ما باید به توانمندی‌های خود برای حل مشکلاتمان اطمینان داشته باشیم چرا که از ارکان قویی برخوردار هستیم."

تیمرمن در ادامه سخنرانی خود از سران اروپایی خواست درباره اصلاحات منطقه یورو در نشستی که قرار است بیست و هشتم و بیست و نهم ژوئن در بروکسل برگزار شود، توافق کنند. وی تصریح کرد نشست ژوئن لحظه حساسی است که در آن اندیشه و اراده سیاسی کشورهای اروپایی باید با اتخاذ تصمیمات واقعی به منصه ظهور گذاشته شود. وی در اظهارات خود به مسئله تبدیل "سازوکار ثبات مالی اروپا" MES به "صندوق پولی اروپا" FME اشاره کرد.

اروپایی‌ها در خصوص تبدیل سازوکار ثبات مالی اروپا (که مسئولیت مقابله با بحران‌های مالی کشورهای منطقه را بر عهده دارد) به صندوق پولی اروپا ( با قابلیت اعطای وام به آن دسته از کشورهای منطقه یورو که مشکل‌ مالی دارند یا با بحران اقتصادی روبرو شده‌اند) اختلافاتی دارند. طرفداران این طرح معتقدند صندوق مالی اروپا توانایی آن را خواهد داشت که میزان پایداری بدهی‌های دولتی کشورهای عضو را ارزیابی کند. این پیشنهاد که آلمان از آن حمایت می کند، در واقع به معنای موافقت با تقسیط دوباره بدهیهای دولتی است که فرانسه با آن مخالف است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.