وی در ادامه تصریح کرد: هدف از فعالیت تیمهای سیار در مناطقی که با آسیب اجتماعی اعتیاد روبرو هستند، این است که معتادان در کلونیها و پاتوقهای مصرف موادمخدر را به ترک اعتیاد و گرایش به زندگی بدون مواد ترغیب کنند.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: تیمهای سیار در قالب تیمهای 2 نفره از افرادی که خود بهبود یافته اعتیاد هستند، به مناطق آسیب خیز میروند و با ارائه خدمات بهداشتی و کاهش آسیب، افراد معتاد را به ترک اعتیاد تشویق میکنند.
عباسی در ادامه یادآور شد: برای آن که دسترسی مصرف کنندگانی که به مراکز روزانه سازمان بهزیستی کشور برای دریافت خدمات کاهش آسیب، مراجعه نمیکنند را افزایش دهیم ، تعداد موبایل سنترها را نیز که در قالب تیمهایی به همراه یک ماشین در نقاط و کلونیهای آسیب خیز در تردد هستند را در سال جاری اضافه خواهیم کرد.
وی همچنین در تشریح چگونگی فعالیت موبایل سنترها اضافه کرد: موبایل سنتر در واقع به نوعی مرکز متحرک در ارائه خدمات کاهش آسیب اعتیاد است و همانطور که گفته شد جهت دسترس پذیر شدن این خدمات برای جامعه هدف فعالیت میکنند.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: از آنجا که هزینه راهاندازی و ارائه خدمات در مراکز ثابت بسیار زیاد است، در جهت ارئه خدمات به معتادان سخت در دسترس، تعداد موبایل سنترها و تیمهای سیار را افزایش خواهیم داد.
انتهای پیام/