مکزیکیها کنسرو عقرب را با سیر و نمک و خوراک مورچه را با کره طعم دار میکنند و منوهایی که در رستورانهایشان عرضه میشود جزو غذاهای باستانی آمریکای جنوبی محسوب میشود.
همچنین بعضی از بازارها و رستورانهای مکزیکوسیتی به عرضه جیرجیرک، ساس، اسکامول (لارو و شفیره مورچه)، تخم مورچه و میگوهای کوچک آب شیرین میپردازند. حشرهخواری از فرهنگهای بومی پیش از ورود اسپانیاییها به آمریکای جنوبی است که این روزها با استقبال گردشگران مواجه شده است.
لازم به ذکر است؛ سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد چند سال پیش اعلام کرده بود استفاده خوراکی از حشرات میتواند از کمبود جهانی غذا در آینده جلوگیری کند. این رستوران با توجه به این مسئله تلاش میکند مردم را به خوردن حشرات عادت دهد.
انتهای پیام/
خیلیییییییییییی
خیلیییییییییییی