وی ادامه داد: سیاستهای نگهداری از درختان داخل شهر به طور کامل تغییر کرده و استفاده از سموم برای آفت کشی کاملا ممنوع است.
آخانی با اشاره به اینکه شهرداری تهران برای نابودی آفتهای درختان نباید آنها را سم پاشی کند، گفت: استفاده از سم برای آفت کشی در شهر تهران یک کار اشتباه و به دور از قوانین شهری است و وزارت بهداشت برای مقابله با این اقدام، باید ورود کند.
وی افزود: در حال حاضر در تمام کشورهای دنیا حتی برای سم پاشی محصولات کشاورزی نیز از سموم استفاده نمیکنند، زیرا برای این موضوعات پروتکلهای سختی وضع شده است، چراکه این سمها جان میلیونها انسان را به خطر میاندازد.
این کارشناس و گیاه شناس با بیان اینکه سم پاشی برخی پارکهای ملی و جنگلی بزرگترین اشتباه مدیریت شهری است، تصریح کرد: اگر درختی دچار بیماری و یا هر مشکلی شود، نباید به زور سم پاشی و آبیاری آن را حفظ کنند و باید این درختان را از شهر خارج کنند.
وی ادامه داد: استفاده از مواد بیولوژیکی و شستشوی درختان از جمله روشهایی هستند که در دنیا برای نابودی آفات درختان به کار گرفته میشوند و در کشور ما نیز این روشها وجود دارد، اما به دلیل مدیریت ناصحیح مسئولان شهری اعمال نمیشود.
آخانی گفت: متاسفانه سازمان بوستانها و فضای سبز سالها است که در خصوص رعایت قوانین کم کاری میکند و علاوه بر سم پاشی درختان داخل شهر، به کاشت چمنهایی که آب زیاد مصرف میکند، ادامه میدهد.
وی افزود: سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران هیچ گونه توجهی به موضوعات علمی و کارشناسی نمیکند.
این کارشناس و گیاه شناس با اشاره به اینکه سم پاشی در فصل گرم جمعیت حشرات را به خطر میاندازد، تصریح کرد: از بین رفتن جمعیت حشرات بومی شهرها باعث تکثیر و حمایت از آفتهایی مانند سفید بالکها میشود .
آخانی گفت: اگر درختان شهر دچار آفت شدهاند، به دلیل نابودی همین حشرات است.
انتهای پیام/