وی افزود: قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم، قانون مبارزه با پولشویی و معاهده پالرمو در رابطه با جرائم سازمان یافته فراملی، چهار طرحی است که دولت در پی اجرایی شدن قوانین آن در کشور است.
ابوترابی با اشاره به اینکه مجلس در سال ۸۶ قانون مبارزه با پولشویی را وضع کرد، متذکر شد: از آنجایی که این قانون از نظر دولت ایراداتی داشت، لایحهای را برای اصلاح این قانون به مجلس ارائه داد که مرتبط با عضویت کشور در FATF و تکالیف و دستورالعملهای این مهم است.
نماینده مردم نجفآباد تاکید کرد: در شرایط موجود که آمریکا از توافق هستهای خارج شده و دیگر به تعهدات خود عمل نمیکند، پیوستن ایران به FATF و قبول تعهدات و دستورالعملهای آن میتواند برای کشور بسیار خطرآفرین باشد.
وی با اشاره به اینکه باید دقت کنیم تا با دست خودمان تحریم ظالمانه خارجی را در کشور اعمال کنیم، تصریح کرد: پیوستن به این FATF و پذیرش تعهدات آن میتواند خطری باشد که ما با دست خودمان آن را ایجاد میکنیم.
ابوترابی با بیان اینکه خطر FATF از برجام بسیار بیشتر است، گفت: عضویت در FATF به منزله پذیرش تحریمهای ظالمانه غرب برای ۲۳۰ شخصیت حقیقی و حقوقی ایران در داخل کشور است.
نماینده مردم نجفآباد گفت: ما باید از طریق تکیه بر توان داخلیمان از تله FATF رها شویم و مشکلات اقتصادی کشور را حل کنیم.
گفتنی است نمایندگان مجلس در جلسه علنی روز گذشته با مسکوت ماندن لایحه الحاق ایران به کنوانسیون بین المللی مقابله با تامین مالی تروریسم (FATF) به مدت ۲ ماه موافقت کردند.
انتهای پیام/