وی تعداد رشتههای بومی صنایع دستی در استان را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: ۹ رشته بومی صنایع دستی در استان بوشهر فعال است که تولیدات آن ضمن ارائه در بازارهای داخلی به خارج از کشور صادر میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر، حصیر بافی، گلیم و گبه بافی، گره چینی، سازه سنتی، عبابافی و صنایع دریایی را عمده محصولات صنایع دستی استان برشمرد و گفت: امسال ۵۰۰ نفر در رشتههای صنایع دستی استان آموزشهای لازم را فرا گرفتهاند که زمینه اشتغال آنان به ویژه در روستاها فراهم شده است.
امیرزاده، از ارزآوری و درآمدزایی صنایع دستی استان بوشهر خبرداد و بیان کرد: بیشتر حرفههای صنایع دستی استان در روستاها مستقر است و عمده شاغلان این بخش زنان و دختران روستایی تشکیل میدهندکه محصولات آنان صادراتی و دارای ارزیآوری است.
وی، با بیان اینکه استان بوشهر در فروش محصولات صنایع دستی در نوروز امسال رتبه نخست کسب کرد گفت: فروش محصولات صنایع دستی استان بوشهر در نوروز امسال ۲ برابر شد و به ۱۱ میلیارد ریال رسید.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر از کسب ۳۳ نشانه ملی مرغوبیت محصول، فعالان صنایع دستی در کشور خبرداد و بیان کرد: از ۳۳ نشان ملی مرغوبیت محصول صنایع دستی کشور، ۱۱ نشان آن مربوط به صنعتگران دستی استان بوشهر است.
امیرزاده از برگزاری جشنواره صنایع دستی در کشور خبرداد و خاطر نشان کرد: در جشنواره صنایع دستی در کشور ۴۴۰ اثر ارسال شد که از ۱۰ اثر منتخب شده ۲ اثرآن مربوط به فعالان صنایع دستی استان بوشهر است.
وی، از پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به حوزه مشاغل صنایع دستی استان خبرداد و تصریح کرد: امسال برای پرداخت شش میلیارد تومان تسهیلات به فعالان صنایع دستی پرونده تشکیل شده که ۴ میلیارد تومان آن به بانکها معرفی شدهاند.
انتهای پیام/ م