شهردار منطقه 11 ضمن اشاره به جلساتی که با دادستان در این خصوص برگزار شده است، افزود: جلسات کمیته ایمنی ساختمان نیز مرتبا برگزار می شود که ابلاغ دستورالعملهای ایمنی به ساختمانهای نا ایمن و پرتردد و پلمب واحدهای متخلف که علی رغم در اختیار داشتن فرصت به موارد ایمنی ترتیب اثر ندهند؛ در دستور کار این کمیته قرار دارد.
آبادیان ضمن اشاره به قدمت بافت شهری این منطقه که دلیل وجود ساختمان های فرسوده و نا ایمن است؛ عنوان کرد: ساختمان های پر خطر و نا ایمن این منطقه از 130 واحد به 264 واحد افزایش پیدا کرده و باید با محوریت نواحی و با توجه به لیست ارزیابی های آتش نشانی اقداماتی برای رفع مخاطرات واحدهای تجاری انجام شود.
وی تیپ بندی و کار بری واحدهای ساختمانی اعم از مسکونی، تجاری، عمومی و... را بر اساس نوع فعالیت از جمله آموزشی، مذهبی، فرهنگی، تجاری، اداری، مسکونی و تولیدی برای برنامه ریزی رفع مخاطرات ضروری خواند و در حوزه توانمند سازی، شکل گیری گروه های دوام را حائز اهمیت دانست.
آبادیان بر ایجاد کمیته ای برای ساختمان های نا ایمن به منظور اخطار و پیگیری رفع خطر از ساختمان های نا ایمن در نواحی منطقه 11 تأکید کرد و همچنین از اقدامات انجام شده برای شناسایی مخاطرات اماکن عمومی و بوستان های سطح منطقه توسط واحد HSE خبر داد و گفت: به منظور رفع مخاطرات از اماکن عمومی، بوستان ها و فضای بازی کودکان، مکاتبه ای با سازمان استاندارد برای استاندارد سازی وسایل بازی صورت گرفته است و اولین منطقه ای هستیم که برای وسایل بازی و نصب آن ها در بوستان ها به دنبال استاندارد سازی هستیم.
بر اساس این گزارش پیگیری ویژه ایمنی اماکن پرتردد و ساختمان های نا ایمن سطح منطقه 11 با تشکیل کارگروه ایمنی و برگزاری جلسات با حضور ادارات و نهادهای مرتبط انجام شده و دراین راستا از شاخص ترین ساختمان های نا ایمن، پاساژ افراسیابی آزاد (دراکولا) واقع در خیابان لبافی نژاد کوچه مهرداد بوده که به دلیل عدم ایستایی و ناپایداری بر اساس دستور معاونت دادستان عمومی و انقلاب تهران و سرپرست دادسرای ناحیه 37 مبتنی بر همکاری نیروی انتظامی با شهرداری جهت پلمب واحدهای ساختمان مزبور اقدام خواهد شد.
انتهای پیام/