وی ادامه داد: تمام اعتبارات مالی این برنامه از سوی وزارت علوم تأمین می شود که این اعتبارات برای سه نفر از دانش آموختگان و دانشجویان دکتری دانشگاه ایجاد شغل تخصصی خواهد کرد و اینکه حضور دانشگاه فردوسی مشهد در کشور سوریه میتواند بسترساز حضور و ایفای نقش در دیگر حوزههای دانشگاهی و فناوری کشور سوریه باشد.
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل تصریح کرد: در حال حاضر دانشگاه فردوسی مشهد یکی از برترین دانشگاه ها برای جذب دانشجویان خارجی و تدریس زبان فارسی به دانشجویان بین المللی است به طوری که گروهی از دانشجویان خارجی بعد از ورود به ایران برای زبان آموزی ادبیات فارسی به مشهد اعزام می شوند.
سالار آملی اضافه کرد: رویکرد وزارت علوم در واگذاری برخی از مأموریتهای خود در بخش زبان فارسی به دانشگاه فردوسی مشهد بسیار ارزشمند است و برای نخستین بار این حرکت اتفاق افتاده است و مرکز دانشگاه فردوسی تمام توان خود را به کار خواهد بست تا این برنامه با بهترین کیفیت انجام شود.
وی در ادامه با بیان اینکه دانشگاه فردوسی مشهد با این هدف که مسئولیت آموزش زبان فارسی در دیگر کشورها نیز به عهده این دانشگاه است گفت:خوشبختانه دانشگاه فردوسی مشهد قابلیت این را دارد که می تواند برخی از مأموریتهای وزارت علوم را انجام دهند.
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل تاکید کرد: این دانشگاه سابقه طولانی مدتی در تدریس زبان فارسی دارد و حدود یکسالی است که مرکز آموزش زبان فارسی را با تمامی تجهیزات راه اندازی کرده است لذا خوشبختانه این دانشگاه تمامی مکانیزم های آموزش زبان فارسی را برای دانشجویان خارجی دارد.
سالار آملی اضافه کرد: دانشگاه مشهد یکی از دانشگاه های به نام در سطح کشور و دارای بیشترین دانشجوی خارجی است به طوری که سالانه بالغ بر یک هزار دانشجوی خارجی برای تدریس زبان و ادبیات فارسی وارد این دانشگاه می شوند.
وی در پایان به ارائه مدرک بین المللی سامفا ویژه دانشجویان خارجی اشاره کرد و یادآورشد: آزمون مهارت (بسندگی)، یکی از انواع آزمونهای زبان است که باهدف ارزیابی پیشرفت زبانی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود و از قدیمیترین آزمونهای مهارت نظیر تافل و آیلتس است که دانشجویان غیر ایرانی برای ورود به دانشگاهها باید در این آزمون شرکت کنند و در صورت قبولی این مدرک به این دانشجویان ارائه می شود.
انتهای پیام/