وی افزود:از وزارت صنعت و معدن وتجارت درخواست کردیم در تامین مصالح ما را کمک کند و مصالح را با قیمت قبلی برای مناطق زلزله زده تأمین کند.
مهدیان ادامه داد: آجر گران نشده است ولی به دلیل افزایش هزینههای حمل و نقل به دست پیمانکار گران میرسد که با همکاری استاندار در حال برنامهریزی برای کاهش هزینه حمل و نقل هستیم.
وی افزود:شن و ماسه در منطقه وجود ندارد و از ۲۰۰ کیلومتر دورتر وارد منطقه میشود به همین دلیل با افزایش قیمت حمل ونقل قیمت آن هم گران میشود.
معاون بنیاد مسکن با بیان اینکه نوسان قیمت مصالح باعث نگرانی مردم و پیمانکاران شده است گفت:با کمک دولت و وزارت صنعت معدن و تجارت تمهیداتی برای رفع این مشکل اندیشیده شده است تا با تخفیف مصالح را تأمین کنند.
وی افزود: برای کمک به پیمانکاران قصد داریم بخشی از افزایش هزینه های حمل ونقل را جبران کنیم.
مهدیان با اشاره به اینکه پیمانکاران باید کار را در زمان بندی تعیین شده به اتمام برسانند گفت:در روستاها از زمان بندی جلوتر هستیم و عقب ماندگی نداریم.
وی تعداد واحدهای صد در صد تخریب شده را ۱۲هزار واحد اعلام کرد و افزود: در حال حاضر ۲۰ هزار واحد در دست بازسازی داریم که طبق برنامه باید تا قبل از زمستان به بهره برداری برسند.
مهدیان با اشاره به اینکه بر همه ساخت و سازها نظارت میشود تا برخلاف نقشه ساخته نشوند، گفت:اگر بنایی برخلاف نقشه ساخته شود تخریب میشود زیرا بحث رعایت نکات فنی خیلی اهمیت دارد.
وی با اشاره به کمبود جا برای تخلیه نخاله افزود: تمام زمینهای کشاورزی استان زیر کشت محصول است و در تمام روستاها بخشداران و دهیاران نقاطی را برای تخلیه نخاله معرفی کردند اما حجم نخاله زیاد و جای تخلیه کم است.
معاون بنیاد مسکن درباره تأخیر در رسیدن نقشه های شهری گفت: در روستاها، نقشه همه ساختمانها یکسان است و بنیاد آنها را تهیه کرده و در اختیار پیمانکار قرار داده است ولی در شهر به دلیل اینکه هر بنا نقشه خاص خود را دارد کار متفاوت است اما حداکثر تا پایان خرداد نقشه ها آماده میشود تا کار ساخت وساز زودتر شروع شود و قبل از زمستان و گران تر شدن مصالح به اتمام برسد.
مهدیان با اشاره به اینکه در شهرها تسهیلات و کمک ها همه هزینهها را تأمین نمیکند گفت: خود مردم هم باید مقداری آورده داشته باشند.
وی ادامه داد: اگر مردم کمک کنند خانه ها سریعتر آماده میشود و به مرحله بهرهبرداری میرسد.
انتهای پیام/