وی افزود: یک روز پس از این ماجرا مدیران فرودگاه امام خمینی را بازداشت و تعدادی از آنها را محکوم کردیم که حکم آنها در نهایت قطعی شد.
سراج تصریح کرد: برای دو نفر از مدیران فرودگاه امام خمینی (ره) حکم ۲ سال حبس و انفصال از خدمت صادر که این حکم قطعی شد، بخش انفصال از خدمت اجرایی شد، اما حکم حبس علیرغم اینکه قطعی است هنوز اجرایی نشده و باید دلیل عدم اجرای حکم را از دادسرا جویا شوید.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: برای ۲ مدیر دیگر فرودگاه امام خمینی هم احکام جداگانهای صادر شد که در حال حاضر از جزئیات آن اطلاع ندارم.
وی با بیان اینکه سازمان بازرسی برخورد قاطع و بدون اغماضی داشته است، تصریح کرد: بازرسان ما در فرودگاههای مهرآباد و امام خمینی مستقر هستند، هیچ شرکتی به عمد پروازی را لغو نمیکند یا به تأخیر نمیاندازد چرا که به ضرر خودش میشود، اما متأسفانه در این میان از سوی مدیران کارشکنیهایی صورت میگیرد که در نهایت به ضرر مسافران تمام میشود.
بیشتر بخوانید:عدم همکاری مسئولان برای استقرار پایگاه گشت نظارتی تعزیرات در فرودگاههای پایتخت
۱۱ بهمن ماه سال ۹۶ بود که با برودت هوا و بارش برف، مسافران فرودگاه امام خمینی (ره) با معضلاتی روبرو شدند و رئیس سازمان بازرسی کل کشور برای پیگیری موضوع به صورت سرزده از این فرودگاه بازدید کرد و پس از این بازدید با خبرگزاری فارس گفتوگویی را انجام داد و پیرامون دستورات صادره توضیحاتی را ارائه کرد.
برای مشاهده خبر «برخورد ضربتی قاضی سراج با مسئولان فرودگاه امام خمینی (ره) / استرداد وجوه دریافتی از گرانفروشان فرودگاه» اینجا کلیک کنید.
منبع:فارس
انتهای پیام/