وی در ادامه درخصوص عدم برگزاری اختتامیه نمایشگاه قرآن بیان کرد: ما دوست می داشتیم نمایشگاه قرآن در بیست روز کامل برگزار شود و در این باره نیز جلسات و مذاکرات بسیاری با مسئولان این امر گذاشتیم، ولی تا لحظات آخر هم محقق نشد. البته چون از طرفی که فاصله اختتامیه نمایشگاه کتاب با شروع کار ما خیلی کم بود، ناچار شدیم که دقیقا از روز شنبه نمایشگاه افتتاح کنیم و طی ۵ روز این نمایشگاه با ابعاد وسیع را برپا کردیم.
فقهی زاده در خصوص جمع آوری برخی از غرفه ها افزود: با توجه به همزمانی برنامه نمایشگاه با شبهای قدر، تلاش کردیم همه غرفه ها را تا روز پایانی در شبستان اصلی حفظ کنیم و این پیشنهاد را نیز رسمی و غیر رسمی در جلسه های خصوصی و عمومی به سمع و نظر مدیران مصلی رساندیم، اما آن ها معذوراتی داشتند و این امر محقق نشد. بنده از ابتدا اصرار بر این داشتم که بخش های جلوی محراب جمع نشود و تا پایان کار نمایشگاه دایر باشد.
وی در ادامه مقارن شدن لیالی قدر و رحلت امام خمینی (ره) را یکی از دلایل عدم برگزاری اختتامیه برشمرد و گفت: با توجه به اینکه اختتامیه ای رسمی و وسیعی برای این دوره از نمایشگاه درنظر نگرفته ایم، در هر بخش از نهاد ها و موسسات به صورت نشست های کوچک اختتامیه برگزار شد. البته باید اشاره کرد که مراسمی مانند اختتامیه به اقتضای طبیعی هزینه هایی را تحمیل می کرد، ما واقعا در طول برگزاری نمایشگاه سعی کردیم از هزینه های زائد بپرهیزیم، نظر و عقیده من در شورای مدیران این بود که معاونت قرآن و عترت نشستی خبری با حضور اهالی رسانه جایگزین این اختتامیه کنیم. که هم بتوانیم پوشش رسانه ای خوبی داشته باشیم و نیز از ارزیابی و پیشنهاد های خبرنگاران استفاده کنیم.
فقهی زاده با اشاره به کنسل شدن آخرین نشست خبری معاونت قرآن و عترت ارشاد اسلامی در آخرین روزهای نمایشگاه قرآن گفت: انشاالله اختتامیه رسمی نمایشگاه به نشستی خبری در معاونت قرآن و عترت موکول می شود، که احتمالا ما هفته آینده روز دوشنبه این نشست خبری را در معاونت خواهیم داشت.
انتهای پیام /