وی با تاکید بر استفاده مطلوب از موتورسیکلت به ویژه در نقاط شهری و روستایی افزود: استان بوشهر بیشترین تردد در عرصه موتورسیکلت دارد بهگونهای که جایگاه سوم کشوری در استفاده از این وسیله نقلیه دارد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان بوشهر از ثبت ۲۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت در سامانه شمارهگذاری استان بوشهر خبرداد و بیان کرد:تاکنون ۲۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت در استان بوشهر شمارهگذاری شده و در چرخه ترافیک در وحورهای درون و برون شهری این استان قرار دارد.
سرهنگ کشکولی کاهش تصادفات در استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: راهنمایی رانندگی استان بوشهر سال قبل در کاهش تصادفات بین استانها رتبه برتر کسب کرد.
وی با بیان اینکه در دو ماه امسال تصادفات منجر به فوت در محورهای درون شهری استان بوشهر کاهش دارد گفت: در دو ماه امسال تصادفات منجر به فوت ۴۴ درصد در محورهای برون شهری کاهش دارد در همین حال تلفات تصادفات جادهای در مدت یاد شده ۲۴ درصد کاهش نشان میدهد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان بوشهر، سهم موتورسیکلتها در تصادفات منجر به فوت بسیار حائز اهمیت دانست و خاطر نشان کرد: ۷۲ درصد تصادفات منجر به فوت وسیلههای نقلیه استان بوشهر مربوط به موتورسواران است.
سرهنگ کشکولی با تاکید بر رعایت قوانین و مقررات راهنکایی و رانندگی تصریح کرد: موتور سواران باید در هنگام استفاده از این وسیله نقلیه ضمن همراه داشتن گواهینامه، قوانین راهنمایی رانندگی را رعایت کنند.
وی استفاده از کلاه ایمنی در هنگام تردد با موتورسیکلت را امری مهم و ضروری دانست و تاکید کرد: ۸۰ درصد موتورسوارانی که از کلاه ایمنی استفاده میکنند در هنگام تصادف از ضربه مغزی مصون نگه داشته میشود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان بوشهر، سرعت غیرمجاز، عدم رعایت حق تقدم، عبور از چراغ قرمز، بی توجهی از مقررات در هنگام گردش به راست و چپ را بیشترین علت وقوع تصادفات موتور سیکلتها دانست.
سرهنگ کشکولی، با بیان اینکه این استان رتبه چهارم در کاهش تصادفات فوتی برون و درون شهری دارد بیان کرد: استان بوشهر در تصادفات منجر به فوت درون و برون شهری در سال قبل نسبت به سال ۹۵ در جایگاه چهارم کشوری قرار گرفت و این در حالی است که راهنمایی رانندگی این استان پارسال رتبه برتر در کاهش تصادفات منجر به فوت در بین دیگر استانها کسب کرد.
انتهای پیام/ م