در ایام امتحانات، دانش آموزان بیشتر از هر زمان دیگری به فکر درس خواندن هستند و عوامل مختلفی آنها را به استرس و اضطراب دچار میکند.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
افزایش دمای هوا باعث ایجاد گرمازدگی در افراد میشود، اما از کجا بفهمیم که گرما زده شدیم؟
هنگامی که بدن به صورت غیر طبیعی عرق می کند یا سرگیجه و سردرد سراغ انسان می آید، احتمالا فرد دچار گرمازدگی شده است. نور مستقیم خورشید و حضور در محیطهایی با دمای بالای ۴۰ درجه سانتی گراد خطر گرمازدگی را به طور چشمگیری افزایش میدهد.
در صورتی که گرمازدگی رسیدگی و درمان نشود، فرد در ابتدا به حالت تهوع و استفراغ دچار میشود و در ادامه حتی ممکن است خطراتی همچون تشنج، کاهش سطح هوشیاری و مرگ هم رخ دهد.
کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و کلیوی بیش از دیگران در معرض گرمازدگی هستند.
در ایام امتحانات، دانش آموزان بیشتر از هر زمان دیگری به فکر درس خواندن هستند. حجم زیاد کتاب های درسی و مطالب خوانده نشده ممکن است دانش آموزان را به استرس و اضطراب دچار کند.
کارشناسان آموزشی اصل اول مطالعه را انتخاب مکان و زمان مناسب برای درس خواندن میدانند.
هر دانش آموز در یک مکان و در یک ساعت مشخص از شبانه روز بیشترین تمرکز را برای درس خواندن دارد اما به طور کلی باید گفت عدم تهویه مناسب هوا، رفت و آمدها و حرف زدن های اطرافیان مانع تمرکز دانش آموز میشود.
نت برداری و خط کشیدن زیر مطالب مهم، خلاصه نویسی، تست زنی مطالبی که روز قبل خواندهاید و دوره مطالب خوانده شده در پایان روز از جمله تکنیکهای مطالعه است.
بسیاری از افراد قبل از مصرف شیر عادت دارند آنرا بجوشانند، بهتر است بدانید که جوشاندن شیر قبل از مصرف مزایای زیادی دارد و حتی گاهی ضروری است.
مهم ترین اثر جوشاندن شیر نابودی میکروبها و باکتریهای بیماری زا در شیر است. شیر را (به خصوص اگر شیر استرلیزه و هموژنیزه نیست) باید پیش از مصرف جوشاند.
جالب است بدانید که با جوشاندن شیر میتوانید آنرا کم چرب کنید، چرا که تنها پس از چند دقیقه جوشاندن شیر، بخش زیادی از چربی آن جدا می شود و شما به راحتی می توانید از سطح شیر چربی اضافی را بردارید.
نرمی و پوکی استخوان از مشکلاتی است که به دلیل کاهش سطح ویتامینD و کلسیم در بدن رخ میدهد.
در گذشته سالمندان بیشتر به پوکی استخوان دچار میشدند اما امروزه پزشکان معتقدند پوکی استخوان دیگر محدود به هیچ سنی نیست، پشت میز نشینی، نبود فعالیتهای جسمانی در برنامه روزانه و مصرف کم منابع کلسیم و ویتامینD باعث شده است که پوکی استخوان امروزه به سن جوانی و حتی نوجوانی برسد.
مصرف مواد لبنی، انجام فعالیت های ورزشی روزانه به مدت ۳۰ دقیقه و قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید به مدت ۱۰ دقیقه در روز از راهکارهای دوری از پوکی استخوان است.
محققان دانشگاه آریزونا به تازگی دریافتند مصرف تنقلات در شب علاوه بر افزایش احتمال ابتلا به چاقی، کم خوابی را هم برای فرد به ارمغان میآورد.
این محققان با استفاده از یک نظر سنجی و بررسی پاسخهای بیش از سه هزار نفر دریافتند خوردن تنقلات در شب با بیخوابی های شبانه و چاقی در ارتباط است، همچنین تعداد افرادی که علاوه بر چاقی به دیابت هم مبتلا شده بودند، بسیار زیاد بود.
این محققان دریافتند غذا خوردن های شبانه یکی از رفتارهای غلط برای سلامتی است.
انتهای پیام/