سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزارش/

پرونده فریدون، جهانگیری، مرتضوی و مشایی روی میز قوه قضاییه/ برخورد با دانه درشت‌ها خواست شهروندان

قوه قضاییه به عنوان نهاد برقرارکننده عدالت در جامعه، وظیفه رسیدگی به پرونده‌های قضایی افراد را بدون در نظر گرفتن جایگاه و شخصیت آنان بر عهده دارد.

به گزارش خبرنگارحوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ قوه قضاییه به عنوان نهادی که کار برقراری عدالت را در جامعه برعهده دارد، در بین تمام افراد شناخته شده است.

رسیدگی عادلانه، سریع، بدون اغماض و بدون در نظر گرفتن سِمت و جایگاه افراد، درخواست همه مردم از قوه قضاییه برای بررسی پرونده‌های قضایی‌شان است.

در سال های اخیر دستگاه قضایی کشور نشان داده است که در کنار رسیدگی به پرونده‌های در سطح جامعه با فساد در داخل قوه قضاییه هم برخورد می‌کند و در راه برقراری عدالت تمام تلاش خود را دارد و حتی در این مسیر با قضات متخلف هم برخورد می‌کند.

آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه در گردهمایی رؤسای کل دادگستری‌ها و دادستان‌های مراکز استان سراسر کشور، خطاب به رؤسای کل دادگستری‌ها اظهار کرد: به همه افراد زیرمجموعه خود هشدار بدهید که هیچگونه فسادی از سوی بنده و دستگاه‌های نظارتی تحمل نخواهد شد و در آینده طبق برنامه‌ای خاص، ‌آرای دادگاه عالی صلاحیت قضات پس از تأیید در دادگاه عالی تجدید نظر و تأیید رئیس قوه قضاییه همراه با نام و تصویر قضات متخلف در رسانه‌ها منتشر خواهد شد. این در واقع اتمام حجت با همه قضات متخلف است تا جای هیچگونه گلایه‌ای باقی نماند و بدانند فساد و ارتکاب جرائم در دستگاه قضایی تاوان بزرگی خواهد داشت.

در کنار رسیدگی به فسادهای داخلی، دستگاه قضایی در این سال‌ها بدون در نظر گرفتن نام، سمت و پیشینه کاری افراد و وابستگی آن‌ها با سران کشور، هیچ اغماضی ندارد.

رسیدگی به خانواده ها و افراد نزدیک به مقامات کشور یکی دیگر از دستاوردهای دستگاه قضایی کشور است که سال‌های گذشته مردم آن را دور از ذهن می‌دانستند و بر این باور بودند که هیچگاه به تخلفات مقامات و خانواده‌های آن‌ها رسیدگی نمی‌شود و اگر روزی یک طرف پرونده از مسئولان کشور و یا افراد نزدیک به آن‌ها باشند، حتما حکم دادگاه به نفع آن‌ها صادر خواهد شد.

دانه درشت هایی که دستشان زیر تیغ عدالت رفت

اما در چند سال اخیر دستگاه قضا با رسیدگی به پرونده‌هایی همچون پرونده حسین فریدون برادر رئیس جمهور، پرونده مهدی جهانگیر برادر معاون اول رئیس جمهور، پرونده سعید مرتضوی دادستان سابق تهران و نمونه های دیگر نشان داد که همه افراد در برابر قانون یکسان هستند.

در پرونده حسین فریدون برادر رئیس جمهور، بیشتر افراد جامعه بر این باور بودند که چون دستگاه قضا با برادر رئیس دولت روبه رو است، به این پرونده رسیدگی نمی‌شود، اما دستگاه قضایی کشور نشان داد که تمام افراد در برابر قانون برابر هستند.

این موضوع را می‌توان در نمونه های مشابه مانند پرونده مهدی جهانگیری برادر معاون اول رئیس جمهور نیز مشاهده کرد .

به پرونده مهدی جهانگیری نیز همانند پرونده حسین فریدون رسیدگی شد و حتی این فرد مدت زیادی را در زندان به سر برد.

پرونده سعید مرتضوی از نمونه پرونده‌هایی بود که به علت طولانی شدن روند رسیدگی همه بر این باور بودند که پرونده مرتضوی که چون زمانی دادستان تهران و قاضی و جزئی از دستگاه قضایی کشور بوده است، هیچ وقت مورد رسیدگی قرار نمی‌گیرد و دستگاه قضایی کشور قصد دارد با طولانی کردن اطاله دادرسی این پرونده را به دست فراموشی بسپارد، اما با بازداشت مرتضوی قوه قضاییه بار دیگر نشان داد که  به تمام پرونده‌ها فارغ از نام و سمت افراد رسیدگی و در صورت ارتکاب جرم فرد را محکوم می‌کند. البته رسیدگی به پرونده دانه درشت ها موانع و مشکلات زیادی را برای قوه قضاییه به همراه دارد.

در همین زمینه اخیرا حمید بقایی از معاونان رئیس جمهور سابق نیز محاکمه و برای اجرای حکم زندانی شد و در ادامه اسفندیار رحیم مشایی نیز بازداشت شد. این برخوردها با نزدیکان رئیس جمهور سابق نشان می دهد که قوه قضاییه در اجرای عدالت، هیچ خط قرمزی ندارد و برای آن، برادر رئیس جمهور فعلی یا معاون و دوست رئیس جمهور سابق فرقی ندارد.

اما شاید مهمترین و جنجالی ترین پرونده ای که قوه قضاییه طی سالهای اخیر به آن رسیدگی کرده، پرونده مهدی هاشمی، فرزند مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی باشد. پرونده ای که در نهایت به صدور حکم محکومیت برای مهدی هاشمی منجر شد و مسئولان قضایی بدون هیچ ملاحظه ای او را مهمان اوین کردند.

آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه در رابطه با موانع پیش روی رسیدگی به پرونده دانه درشت‌ها می‌گوید: دستگاه قضایی حسب وظیفه اصلی و ذاتی خود باید به صورت عادلانه به پرونده‌ها رسیدگی و از حقوق شهروندی حمایت کند. یکی از برنامه‌های مهم ما که در طول سال‌های گذشته نیز به صورت قاطعانه دنبال شده، مبارزه با مفاسد در همه ابعاد آن است. مسئولان قضایی با وجود برخی موانع که در مسیر مقابله با مفاسد، خصوصاً مفاسد اقتصادی وجود داشته، همواره مسیر قانون را طی کرده اند و در این راه موفقیت‌های زیادی نیز کسب شده است.

رئیس قوه قضاییه افزود: متاسفانه در جریان رسیدگی به برخی پرونده‌های مالی- اقتصادی به محض اینکه کسی احضار می‌شود، برخی افراد ذی نفع شروع به فضاسازی سیاسی و یا شخصی می‌کنند که جای تاسف دارد. اگر قرار باشد در مورد هر پرونده‌ای بگوییم این پرونده سیاسی است، دیگر رسیدگی قضایی امکان پذیر نخواهد بود.

آیت الله آملی لاریجانی ادامه داد: در مورد پرونده‌ای که حسب محتویات و نظر قاضی مربوطه ابعاد اقتصادی و مالی دارد و نیاز به اقدامات قضایی دارد، جار و جنجال به راه می‌اندازند، برای اینکه اذهان مردم را از اختلاس و فساد دور کنند و به سمت مسائل سیاسی ببرند و متاسفانه در این مسیر از هیچ هجمه و تهمتی هم به دستگاه قضایی ابا ندارند تا در مقابل رسیدگی ها سنگ اندازی کنند. برخی کسانی که خود کارنامه سیاهی دارند، در محیط های حقیقی و مجازی سخن می‌گویند و فیلم منتشر می‌کنند. پرونده این افراد کاملاً ابعاد مالی دارد. البته ممکن است در مورد برخی افراد اتهامات امنیتی نیز مطرح باشد، اما به هر حال این پرونده‌ها که ابعاد روشنی دارند، در حال رسیدگی است و برخی تلاش دارند با هیاهو و جنجال جلوی رسیدگی‌های دستگاه قضایی را بگیرند. گرچه قوه قضاییه در گذشته نیز نشان داده اعتنایی به این اقدامات نمی‌کند، زیرا اگر قرار بود با این حرف‌ها عقب نشینی کند، دیگر امکان انجام کار قضایی و اجرای عدالت وجود نداشت.

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه دستگاه قضایی رانت‌های خاص را کنار می‌گذارد و بحمدلله تاکنون نیز به پرونده افراد در هر جایگاهی که بوده‌اند رسیدگی شده است، خاطر نشان کرد: توصیه برادرانه ما این است که اگر قوه قضاییه احتمالاً در جایی اشتباه دارد، در مورد آن اشتباه تذکر معقول بدهند، نه اینکه علیه احضار و رسیدگی به پرونده افراد که بر حسب قانون صورت می‌گیرد، سخن بگویند. چنانچه دستگاه قضایی نیز در جایی که مرتکب اشتباهی شده، موظف است از اشتباه خود برگردد، اما اینکه برخی در هر جمع و محفلی بخواهند علیه قوه قضاییه اظهارات بی مبنا داشته باشند به هیچ عنوان پذیرفته نیست. مسئولان نباید فراموش کنند که این رسیدگی‌ها به نفع همه است و نباید در جایی که موضوعی به سود ماست از رسیدگی قضایی دفاع کنیم و در جای دیگر اگر بررسی‌های قضایی به ضرر ما بود، علیه قوه قضاییه سخن بگوییم.

در چند سال اخیر نیز دستگاه قضایی کشور رسیدگی به پرونده‌های بزرگ را در دستور کار خودش قرار داده است که در جریان رسیدگی به آن‌ها  ممکن است نام افراد زیادی که دارای نفوذ و قدرت هستند هم مطرح شود که روند رسیدگی به پرونده را با مشکل رو به رو کند، اما قوه قضاییه  در این سال ها نشان داده است که عزم برخورد با همین افراد و کوتاه کردن دست آن‌ها از بیت المال را دارد.

یک نمونه از پرونده‌هایی که اخیرا دستگاه قضایی کشور بدون اغماض با نام فرد و سمت به آن رسیدگی کرد، پرونده تخریب ویلای وزیر کشور بود که در اراضی محیط زیست احداث شده بود.

با انتشار این خبر که دادستانی استان البرز اقدام به تخریب ویلای عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور که بدون مجوز احداث شده بود، کرده است، ابتدا وزارت کشور این خبر را تکذیب کرد، اما مشخص شد که ویلای مذکور متعلق به وزیر کشور است.

حجت السلام و المسلمین محسنی اژه ای معاون اول قوه قضاییه در یکصدوبیست و هفتمین نشست خبری خود در خصوص تخریب ویلای متعلق به رحمانی فضلی وزیر کشور و غیرقانونی عنوان شدن این اقدام بعد از تخریب گفت: اینکه می‌گویید چرا با تاخیر برای تخریب اقدام می‌شود را بارها گفته‌ام. اختلافی که بین منابع طبیعی، محیط زیست و شورای شهر و تعیین حدودها وجود دارد، یکی از گرفتاری‌های جدی قوه‌قضاییه است. در هر صورت چنانچه تخلفی صورت گرفته باشد، مانع از تخریب نیست. ساختمان‌هایی که بر خلاف قانون ساخته شده و شاکی هم دارد که عمدتا منابع طبیعی یا جهاد کشاورزی است، تخریب می‌شود. حالا آیا آن موردی که تخریب می‌شود، تخلفی صورت گرفته یا خیر؟ اگر احیانا وسایلی در خانه وجود دارد و می‌خواهند آن را خراب کنند، حتما باید اخطار بدهند تا وسایل منتقل شود. ممکن است به کسی اخطار کند و وسایل را برندارد که آن هم راه دارد.

وی افزود: ساختمان‌هایی که در آن محل تخریب شدند، یک سری ادعاهایی دارند که این ادعاها را دادستان کرج اعلام کرده که در پاره‌ای از موارد اختلافی است و از جمله درباره خانه وزیر کشور گفته می شود وسایلی داخل خانه بوده و اخطار داده نشده و آوار روی وسایل ریخته که در حال بررسی است.

قوه قضاییه با رسیدگی به پرونده دانه درشت‌ها و به اصطلاح کله گنده‌ها نشان داد که نام و نشان افراد در برابر قانون هیچ اهمیتی ندارد و تمام افراد جامعه در برابر قانون یکسان هستند، چیزی که همه اقشار جامعه از دستگاه برقرار کننده عدالت در کشور انتظار دارند.

انتهای پیام/

برچسب ها: قوه قضاییه ، دادگاه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۳۳ ۲۱ خرداد ۱۳۹۷
باید نظارتها بیشتربشه تا اختلاسی رخ ندهد
ناشناس
۱۱:۱۹ ۲۰ خرداد ۱۳۹۷
باید اختلاسگران مجازات شوند
ناشناس
۱۱:۱۷ ۲۰ خرداد ۱۳۹۷
مرتضوی محکوم به دو سال و بقایی به 15 سال حبس شدند
ناشناس
۱۱:۰۰ ۲۰ خرداد ۱۳۹۷
باید با اختلاسگران به شدت برخورد بشه
ناشناس
۰۱:۵۱ ۲۰ خرداد ۱۳۹۷
فریدون و چهانگیری با بقایی جه فرقی دارن ؟؟؟
ناشناس
۰۱:۳۸ ۲۰ خرداد ۱۳۹۷
الان فریدون و جهان گیری محکمه و مجازات شدن ؟؟؟
م
۰۱:۲۹ ۲۰ خرداد ۱۳۹۷
فعلا با بقایی برخورد شده
ت
۰۱:۲۵ ۲۰ خرداد ۱۳۹۷
الان با فریدون و جهانگیری چه برخوردی شده ؟؟؟ الان زندان هستن ؟؟
ناشناس
۰۰:۳۵ ۲۰ خرداد ۱۳۹۷
اشد مجازات تا درس عبرتی برای بقیه دزدان و اختلاس گران باشد و عدالت رعایت شود
ناشناس
۰۰:۱۹ ۲۰ خرداد ۱۳۹۷
چرا آقای مرتضوی به دو سال حبس محکوم شد؟
ناشناس
۰۰:۰۸ ۲۰ خرداد ۱۳۹۷
امیدوارم روزی برسد دیگه هیچ اختلاسگری در کشور نباشه
ناشناس
۲۳:۴۷ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
ما منتظر اقدامات هستیم

تشکر
ناشناس
۲۳:۴۶ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
اشد مجازات .اول پس گرفتن همه اموال بیت المال و بعد از دست دادن کارشون .بعد قرار دادن این ها در لیست سیاه اختلاس گران.
ناشناس
۲۳:۳۸ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
بقای خون شهیدان در گروی عدالت است و رسیدگی به تمام اختلاس گران .اول همه پولهای حرام را ازشون بگیرید .بعد بهیچ وجه کار دولتی نباید داشته باشند و بعد زندانی تا درس عبرت برای همه شود
ناشناس
۲۳:۳۴ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
برخورد سریع با تشکر
ناشناس
۲۳:۲۵ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
چی بگم والا
ناشناس
۲۳:۲۵ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
هر که اختلاس میکند وحالا هر کس که هست .هر مقامی داره .اول همه پولهای بیت المال را ازش بگیرید .و بعد ازش شعل اش را بگیرید .بعد مجاکمه
ک
۲۳:۲۴ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
برخورد جدی با این افراد شود
وحید
۲۳:۲۴ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
باید دست اختلاسگران رو از بیت المال کوتاه کرد
ناشناس
۲۳:۲۳ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
دم شما گرم هر چه زودتر بهتر
ناشناس
۲۳:۲۳ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
ما هم همینو میخوایم درود
ناشناس
۲۳:۲۳ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
سلام و درود بر عزیزان فداکار قوه قضاییه اگر آقای خاوری دستگیر بشه کلکسیون برخورد با دانه درشتها کامل و اعتماد صد در صد به قوه قضاییه بهمراه خواهد داشت دعا میکنم به حق این ماه عزیز ور پناه صاحب الزمان ( عج) این ماموریت مهم و امتحان بزرگ رو با موفقیت پشت سر بذاریدضمنا تکلیف بابک زنجانی هم زود معلوم بشه که داره خیلی طولانی میشه۰۰۰یا حق
ناشناس
۲۳:۱۳ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
آفرین زودتر دست بکار شوید
ناشناس
۲۲:۵۸ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
سپاس از اقدام قاطعانه. ولی فقط نه برخورد با دانه درشتها، بلکه هم برخورد با دانه درشتها و هم با هر کسی که اختلاس میکنه، حتی یه مدیر عادی.
ناشناس
۲۲:۴۷ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
درود بر اقتدار این قوه
ناشناس
۲۲:۴۵ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
پرونده احمدی نژاد به کجا رسید؟
ناشناس
۲۱:۴۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
ننگ بر اختلاسگر
علی
۲۰:۵۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
بایستی دست چپاولگران و غارتگران بیت المال که باعث سرخوردگی و ناراحتی عموم ملت شده است بدون هیچ اغماضی و چشم پوشی در حق هر کسی که باشد ،بریده شود و به اشد مجازات برسند
ناشناس
۲۰:۴۴ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
زودتر پیگیری شود
ناشناس
۲۰:۲۰ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
خدا لعنت کنه کسی رو که حق ملت میخوره
ناشناس
۲۰:۱۵ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
بهترست دادگاهها حتی الامکان علنی برگزارشوند.
هموطن
۱۹:۵۰ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
از قوه قضائيه ميخوايم با جديت پرونده ها رو پيگيري كنه و نتيجه اش به اطلاع مردم برسه. تشكر
ناشناس
۱۹:۴۸ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
به پرونده نجومی بگیران هم رسیدگی شود
محمود
۱۹:۳۷ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
درود بر قوه قضائیه
علی
۱۹:۳۳ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
سلام . این پیگیری ها خیلی خوب است انشاءالله . البته با توجه به وجود رانت های اقتصادی و قاچاق کالاو تشویش بازار باید تمهیداتی اندیشده شود جلو تخلف قبل از وقوع گرفته شود
ناشناس
۱۹:۲۷ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
حکمشون کی صادر میشه
ناشناس
۱۹:۲۶ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
با این افراد برخورد قاطع شود
فکور
۱۹:۲۶ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
هر چه سریعتر به پرونده اختلاسگران رسیدگی شود
ناشناس
۱۹:۲۳ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
آفرین هر چه زودتر با این افراد برخورد بشه
ناشناس
۱۹:۲۳ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
باید دست مفسدان اقتصادی قطع بشه
ناشناس
۱۹:۲۳ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
همین احتلاس گرای آزادن که خون مردمو به جوش میارن. راس راس تو خیابون میچرخو پول ملتو میخورن
ناشناس
۱۹:۲۳ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
درود بر اقتدار قوه قضائیه
ناشناس
۱۹:۲۳ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
خیلی خوبه زودتر اجرا بشه
ناشناس
۱۹:۲۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
خدا پشت پناهتون، یکی از خواسته های مردم همین اجرای عدالته ،
ناشناس
۱۸:۵۴ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
زودتر حکمشون صادر بشه
ناشناس
۱۸:۴۷ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
خدا پشت و پناه آقای لاریجانی باشه
ناشناس
۱۸:۴۷ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
کی حکم اعلام میشه؟
ناشناس
۱۸:۴۱ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
درود بر قوه قضاییه
ناشناس
۱۸:۲۶ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
نتیجه نهاییی و حکم آنها کی صادر میشه؟
ناشناس
۱۸:۲۴ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
مجرمین باید مجازات شوند
ناشناس
۱۸:۱۷ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
درود بر آقای اژه ای
ناشناس
۱۸:۱۷ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
ما از قوه قضاییه خیلی ممنون هستیم
ناشناس
۱۷:۴۸ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
چی میشه گفت واقعا جای بسی تاسف داره
ناشناس
۱۷:۴۰ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
خدا به همه ی ما کمک کنه
ناشناس
۱۷:۴۰ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
الان هفتمین روزه که آقای بقایی از زندان آمدن بیرون؟
ناشناس
۱۷:۴۰ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
چطوری میشه اینقدر راحت مرخصی گرفت؟
ناشناس
۱۷:۳۴ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
خدا با مردان قانون است درود بر شما
ناشناس
۱۷:۱۹ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
درود بر قوه قضایی
ناشناس
۱۷:۱۵ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
سلام و خسته نباشید خدمت همه شما عزیزان ما فرزند جوانمان را در صبح جمعه مورخه ۹۴/۱۰/۰۴ نزدیک خانه با قمه شاهرگ گردنش را بریدن، و قاتل فراری بعد از یکماه توسط یکی از همسایه ها که قاتل جوان با مادرش مستاجر وی بودند،لو رفت،که اینک ما اولیاء دم داغدار مقتول(با توجه به کهولت سن ) بیش از دو سال دوندگی بسیار،..قاتل تبرئه شد،متأسفانه با کمک اشتباه بعضی از قضات و جابجا شدن قاضی پرونده!؟ و تغییردادن متن صحیح تحقیقات،به تحقیقاتی غلط ضد مقتول ، قاتل را از قصاص رهانیدن. و با اعمال نظر خون جوان ما را پایمال و تا آخر عمر ما را داغدار و دلشکسته کردند!!!؟؟؟ قضاوت که جای ملاحظه کردن این و آن نیست؟ چرا مدیون خون جوان ما شدند؟ چرا؟ مگر قانون ما از آیین حضرت محمد( ص ) و قرآن گرفته نشده؟!؟ اگر این جوان ما پسر و اولاد یکی از این آقایان بود، الآن همین حکم صادر میشد؟ . که اعدام را تبدیل به ده سال زندان میکردند؟ ؟؟!!! ما خانواده مقتول از احکام صادره به یقین ناراضی هستیم ، و تقاضای کمک از رییس قوه‌ قضاییه را خواهانیم ، تا این قاتل به روش قانونی شرع اسلام و قرآن حکم قصاص برای قتل عمدی که انجامش داده، صادر شود.چرا فرزند جوان ما را با این خشونت کشته؟ما خانواده مقتول از رئیس‌ قوه قضاییه درخواست اعاده دادرسی و ماده ۴۷۷ میکنیم. لطفا به فریاد ما برسید. با تشکر از شما
ناشناس
۱۷:۰۳ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
دانه درشت‌ها آفت ملت اند.جدی و سختگیرانه و سریع رسیدگی کنید.
ناشناس
۱۷:۰۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
سلام و درود خدا بر دستگاه قضایی
ناشناس
۱۶:۴۶ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
ما از قوه قضاییه خواهشمندیم با دانه درشتها به شدت برخورد بشه
ناشناس
۱۶:۴۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
پرونده جناب اقاي دكتر محمود احمدي نژاد رياست محترم (٢ دوره گذشته ) چى شد؟
حمید
۱۶:۳۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
چرا عکس آقای لاریجانی و آقای اژه ای را به دنبال عکس دانه درشت ها گذاشته اید؟
ناشناس
۱۸:۱۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
چون با آنها مصاحبه شده و زیر هر گفت و گو عکس این دو بزرگوار گذاشته شده؟ کمی دقت کن
ناشناس
۱۹:۲۵ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
واقعا چرا
ناشناس
۱۶:۲۶ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
نمدونم چی بگم حرفی برای گفتن ندارم
ناشناس
۱۶:۲۵ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
این افراد تخلفات یا اتهاماتشون چیه که داره برخورد میشه؟ لطفا یه مطلب کامل از تک تکشون بزارین و بگین در چه مرحله ای از روند پیشرفت پرونده هستند؟ آیا حکم نهایی دادن براشون؟
ناشناس
۱۶:۱۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
همه ی مردم برای سلامتی آقای اژه ای ذعا میکنند درود بر قوه قضاییه
ناشناس
۱۵:۴۳ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
خدا پشت و پناه آقای لژه ای باشه
ناشناس
۱۵:۴۱ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
درود بر آقای اژه ای که پیگیر این پرونده ها هستند
ناشناس
۱۵:۳۰ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
در مورد مشایی کاری ندارم ولی ایا درست است با ابروی مردم این چنین بازی کردن پناه به خدا می بریم
صمد
۱۷:۲۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
تو پناه ببر،جو گیر
ناشناس
۱۸:۱۴ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
چرا بقیه را نه
ناشناس
۱۵:۰۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
خدا خودش کمکمون کنه
ناشناس
۱۴:۵۶ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
اصلا خواست مردم نیست مردم و جوانان خواسته های دیگری و از جنس دیگری دارند که مدیریت و حاکمیت کشور این توان را ندارد'!! الان برخورد بشود مشکل مردم از فردای آن روز حل میشود !! نه آقا اینطور نیست ! مردم آنقدر مشکل دارند که این موضوعات در آن گم است!! این دغدغه ها مثل امثال من و شماست که حقوق چند میلیونی سر هر برج دریافت میکنیم !!؟
ناشناس
۱۴:۵۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
از آقای لاریجانی می‌خواهیم ان شاء الله بعد از صدور حکم این افراد بصورت شفاف موارد تخلف این افراد به عموم ملت اطلاع داده شود. چون این افراد دست به بیت المال زدند و بیت المال متعلق به عموم مردم است.
ناشناس
۱۴:۴۹ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
آقای فریدون کی محاکمه شد ؟ چه حکمی براش صادر شد ؟
ناشناس
۱۴:۴۱ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
تا مجازات و مردم دقیق لمس نکنند این کارا فایده ای ندارد
ناشناس
۱۴:۲۷ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
درود بر قوه قضاییه
ناشناس
۱۴:۱۸ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
خدایا عاقبت ما را بخیر کن
ناشناس
۱۴:۱۸ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
اگر همه خود را در برابر قانون یکسان ببینند جرات خلاف
قانون نمیکنند
ناشناس
۱۴:۰۸ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
چرا فساد در جامعه گسترده شده است ؟
ناشناس
۱۴:۰۶ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
باور کردنش سخته ک برادر ربس جمهور و جهانگیری مجرم باشند
ناشناس
۱۴:۰۵ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
همه در برابر قانون برابرند!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
۱۴:۰۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
باید اموال خودش و خانواده ش رو گرفت درس عبرت بشه
ناشناس
۱۴:۰۱ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
نتیجه نهایی کی اعلام میشه
ناشناس
۱۳:۵۸ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
سلامت دستگاه قضا ، سلامت سیستم اداری را شامل میشود
ناشناس
۱۳:۵۶ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
دمتون گرم آقای اژه ای خدا حفظتون کنه
ناشناس
۱۵:۲۳ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
درود بر خادمان مردمی
ناشناس
۱۳:۵۶ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
درود بر آقای لاریجانی
ناشناس
۱۳:۵۵ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
خدا قوت میگوییم به قوه قضاییه
ناشناس
۱۳:۵۵ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
الان که میگویید پرونده آقای فریدون و جهانگیری روی میز قوه قضاییه هست کی نتایج اعلام میشه؟
ناشناس
۱۳:۵۱ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
جرم آقای فریدون و جهانگیری چیه؟
ناشناس
۱۳:۵۱ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
مشایی و مرتضویی پرونده شون رسانه یی شد ولی الان نمیدونیم در چه وضعیتی هستند
ناشناس
۱۳:۴۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
لطفا علاوه بر برخورد با همچین اشخاصی، سیستم را هم با جدیت اصلاح صحیح کنید.
ناشناس
۱۳:۳۴ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
مجازات زندان آقای رحیمی چطور اجرا شد؟
ناشناس
۱۳:۳۱ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
درود بر اقدار قوه قضاییه
ناشناس
۱۳:۲۰ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
باید با این افراد برخورد بشه تا درس عبرتی برای دیگران شه
ناشناس
۱۳:۱۸ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
تا حالا فكر كرديد كه چند نفر از افرادی کهدر فساد و اختلاس و فراري و خارج از ايران هستند ،. دليل چيست؟
ناشناس
۱۳:۰۵ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
ده دقیقه تاخیر هواپیمای بالای 30 سال عمر و نبود قطعه یدکی دیده میشود ولی احکامی که 30 سال است صادر نشده ویا متناقض صادر نشه دیده نمیشود
ناشناس
۱۳:۰۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
به کجا داریم میرویم که دانه درشت ها اینقدر تخلف میکنند
ناشناس
۱۳:۰۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
نتیجه نهایی حکم این افردا کی اعلام میشه؟
ناشناس
۱۴:۴۵ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
با ظهور مهدی (عج) عزیزجان
ناشناس
۱۳:۰۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
چرا باید این اتفاقات رخ بدهد واقعا متاسفم
ناشناس
۱۲:۵۸ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
درودبر قوه قضاییه