وی با انتقاد از عرضه زیتون به صورت قاچاق در برخی فروشگاه ها گفت: با توجه به آنکه قاچاق در هر صنفی ضربه مهلکی به تولیدکنندگان وارد می کند؛بنابراین باید راهکار مناسبی برای جلوگیری از قاچاق محصولاتی که در کشور تولید می شود،به کار گرفته شود.
عباسی با اشاره به اینکه قاچاق روغن زیتون و کنسرو زیتون دومقوله از هم جداست،بیان کرد: روغن زیتون های قاچاق عمدتا روغن های پومیس هستند که استفاده از آن در ایران ممنوع اعلام شده است . یکی از سرشاخه های قاچاق به بحث نبود کیفیت و عدم رعایت موارد بهداشتی و بخش دیگر به افزایش کرایه حمل و نقل که کوله برها دریافت می کنند، برمی گردد که به مراتب این کرایه ها از حقوق گمرکی بالاتر است.
رئیس شورای ملی زیتون ادامه داد: با توجه به نوسان نرخ ارز،واردات میوه زیتون صرفه اقتصادی برای قاچاقچیان ندارد و هم اکنون میوه های زیتون موجود در مغازه ها ناشی از زیتون هایی است که از قبل در انبارها نگه داری شده بود ،ضمن آنکه براساس آیین نامه واردات هر گونه میوه زیتون خام و کنسروی ممنوع است .
عباسی در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه با برندسازی ،محصول بی کیفیت از مرغوب تمییز داده می شود، افزود: با وجود نوسان نرخ ارز،سرمایه گذاران تمایل کمتری به سرمایه گذاری در زمینه برندسازی دارند و انتظار می رود دولت با ارائه بسته های حمایتی، سرمایه گذاران را به این امر ترغیب کند.
انتهای پیام/