وی ادامه داد: بخش اول داروهای داخلی بیماران تالاسمی معمولا از کیفیت قابل قبولی برخوردار است اما متاسفانه در بخشهای بعدی کیفیت دارو تغییر میکند و بیمار قادر به استفاده از آنها نیست.
مدیر عامل انجمن تالاسمی استان تهران با بیان اینکه برخی از داروهای بیماران تالاسمی دارای عوارض هستند، افزود: بیماران تالاسمی در اکثر مواقع گرفتار مشکل کمبود دارو هستند و این بیماران هیچگاه به طور منظم دارو دریافت نکردهاند.
عبدی تاکید کرد: درمان بیماران تالاسمی ساماندهی نشده است ولی به طور کلی همه بیماران تالاسمی باید به صورت منظم خون و داروی تزریقی دریافت کنند.
وی ادامه داد: امروزه دغدغه درمان بیماران تالاسمی را داریم زیرا در گذشته درمان بیماران تالاسمی بهتر انجام میگرفت و دردسرهای کنونی را نداشت.
عبدی افزود: همه داروهای تولید داخل بیماران تالاسمی در دسترس است ولی مسئله مهم در خرید داروی این بیماران کیفیت و نداشتن عوارض است، به دلیل فرانشیز بالای داروی خارجی، همه بیماران توانایی خرید آن را ندارند.
مدیرعامل انجمن تالاسمی استان تهران در خصوص راهکار منع قانونی واردات خارجی گفت: ما منعی برای واردات داروهای خارجی نداریم، زیرا لوازم آرایشی بهداشتی با درجه اهمیت بسیار کمتر نسبت به دارو و با وجود تولید داخل، وارد میشود و این مسئله هیچ گونه مشکلی را ایجاد نکرده است.
انتهای پیام/