نماینده مردم همدان و فامنین اداه داد: با تغییر سازمان گردشگری به یک وزراتخانه مسلما توجه بیشتری به حوزههای مختلف گردشگری، تصویب بودجه و قانونگذاری خواهد شد.
وی با بیان اینکه در ازای ورود یک گردشگر خارجی به کشور شاهد ایجاد 8 شغل و درآمد 1000 تا 1500 دلاری خواهیم بود، اظهار کرد: در حال حاضر کشورهای مختلف دنیا به حوزه گردشگری به عنوان یک راه میان بر برای دستیابی به توسعه پایدار نگاه میکنند.
خجسته با اشاره به اینکه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در ایران جزء مظلومترین سازمانهای کشورمان به حساب میآید، افزود: متاسفانه این سازمان تا امروز جایی در توسعهیافتگی کشور نداشته و تنها صنعت و تولید با هزینههای اولیه بسیار بالا و اشتغالزایی به مراتب کمتر مد نظر قرار گرفته است.
عضو فراکسیون گردشگری مجلس با اشاره به تصویب کلیات طرح تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه تصریح کرد: در این تبدیل نباید تنها نام سازمان را به وزارتخانه تغییر داد، بلکه باید حوزههای زیرساختی و سازمانی با یک اجماع و همیاری دیگر دستگاههای فرهنگی کشور متحول شده و با رفع نواقص به گردشگری با یک دید و انتظار بزرگتری نگاه کرد .
نایب رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با تاکید براینکه ترغیب بخش خصوصی با وضع قوانین صحیح حمایتی باید یکی از مهمترین اهداف سیستم گردشگری کشور قرار گیرد، بیان کرد: اکنون صنف هتلداران کشور برای مشارکت در حل مشکلات گردشگری بیان کردهاند، ۹ درصد ارزش افزوده را خود به جای مسافران میپردازند تا شرایط برای توریست تسهیل شود.
انتهای پیام/