سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

اثبات وجود امام زمان (عج) در شب‌های قدر

حجت الاسلام ادیب یزدی با اشاره به اینکه وجود امام زمان (عج) نیازی به اثبات ندارد، گفت: در قرآن کریم بیش از ۱۲۰ آیه در راستای وجود ایشان و حضور حضرت (عج) در شب‌های قدر داریم.

حجت‌الاسلام و المسلمین مرتضی ادیب یزدی، سخنران و کارشناس علوم قرآنی و دینی در خصوص حضور حضرت مهدی (عج) در شب های قدر، در گفتگو با خبرنگار  حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: وجود نازنین حضرت بقیه الله اعظم (عج) برای همگان از مرحله اثبات گذشته است؛ یعنی حضور و بروز ایشان بین جوامع مختلف به خصوص مسلمانان و شیعیان اثبات شده است. درباره ظهور و حضور حضرت حجت (عج) البته هم آیاتی از قرآن بر وجود مبارک ایشان دلالت دارد و هم بیش از 6  هزار روایت از پیامبر اکرم (ص) و حضرات معصوم (ع) درباره وجود مبارک حضرت (عج) داریم.  همچنین در کنار آنها بیش از 120 آیه قرآن دلالت بر وجود ایشان می کند و جای هرگونه تردید را پرکرده است.

وی در ادامه با اشاره به آنکه بحث مهدویت بر دو محور است، بیان کرد: مرحله اسلام و مسلمان قطیع الوصول است؛ چون پیامبر اکرم (ص) و همچنین پیامبران دیگر الهی از وجود حضرت مهدی (عج) خبر دادند و ما بیش از 100 روایت داریم راجع به حضرت مهدی (عج) در قصص مختلف داریم. بدیهی است که هرکس مسلمان باشد و رسول خدا (ص) را به رسالت گواهی بدهد نیازی به اثبات ندارد، اما کسی که مسلمان نیست بحث آن فرق دارد و باید با زبان آن با او سخن بگوییم و آن را در ابتدا با دین مبین اسلام و رهنمود های الهی آشنا کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین ادیب یزدی، با اشاره به اینکه پرونده اعمال انسان در شبه های قدر بسته می شود و مقدرات یکسال بندگان در این شب به انجام می رسد، افزود:استعانت و طلب کردن روزی هرکس، بنا به ظرفیت انسان هاست، علامه طباطبایی و شهید استاد مطهری بیان می کنند که طلب و خواسته هرکس در این شب بنا به ظرف و اعمال انسانهاست، به همین سبب  ما از خداوند همان چیزی را میخواهیم که نفسمان گرفتارش است. بعضی ها حسن عاقبت را طلب می کنند، وسعت روزی می خواهند و برخی ها نیز ظهور حضرت حجت (عج) را می خواهند، اما بهترین دعا طلب مغرفت، عافیت و عاقبت بخیری است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.