سردار عزیزی افزود: در پی شکایت فردی مبنی بر برداشت سه میلیون و ۷۰۰ هزار ریال از حساب بانکیاش بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت و در تحقیقات اولیه مشخص شد شاکی چندی پیش از ربات تلگرامی که با عناوین و وعدههای دروغین فعالیت دارد، استفاده کرده و بعد از وارد کردن اطلاعات حساب بانکیاش در این ربات، متوجه برداشت غیرمجاز از حسابش شده است.
وی اضافه کرد: در ادامه تحقیقات تخصصی کارشناسان پلیس فتا، متهم اصلی این پرونده در یکی از استانهای مرکزی کشور شناسایی و با کسب نیابت قضائی در عملیات پلیس دستگیر و به اراک منتقل شد.
فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به اینکه متهم به جمع آوری اطلاعات حساب بانکی ۴۳۸ نفر و برداشت ۶۰۰ میلیون ریال از حسابهای بانکی آنان با همدستی دو تن از دوستان خود اعتراف کرد ادامه داد: همدستان متهم در دو عملیات جداگانه دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.
وی تصریح کرد: در هیچ کدام از شبکههای اجتماعی از جمله کانالها و گروههای تلگرامی، درگاه پرداخت بانکی وجود ندارد و تبلیغات با عناوین فروش محصولات و شارژ با قیمت پایین و این قبیل موضوعات تبلیغاتی دروغین بستری برای کلاهبرداری و سرقت اطلاعات حسابهای شهروندان است.
انتهای پیام / ج