وى افزود: ایجاد شبکه ملی توانبخشی می تواند صدای بیماران را به گوش ما برساند و در نشست اجلاس وزرای بهداشت در ژنو دیدیم که ایران جز ۵ کشور موفق در عرصه حمایت های اجتماعی بوده است.
معاون اجتماعى وزارت بهداشت بیان کرد: در سال ۹۶ با تشکیل کانون سلامت در محله های مختلف، با حضور و مشارکت سه ضلع نمایندگان سازمان های دولتی، مردم و استادان و فعالان عرصه شاهد جریانات خوبی بودیم و صدای مردم به خوبی شنیده شد .
ایازی اظهار کرد: اگر سازمان ها و تشکل های مردم نهاد بخواهند صدای مردم را بشنوند و برای آنان موثر شوند باید متولیان سلامت و بهزیستی را در جمع خود دعوت کنند.
معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت گفت: توسعه توانبخشی نیازمند مشارکت بین بخشی اعضای شبکه و متولیان سلامت است و باید اعضای شبکه مطالبات جامعه توان خواه را به گوش کمسیون بهداشت و درمان و سازمان برنامه و بودجه برسانند.
ایازی افزود: سازمان برنامه و بودجه باید با مطالبات کمیته توانبخشی اعتبار لازم را تخصیص دهد.
وی تصریح کرد: در جلسات معاونت اجتماعی با جمعیت هلال احمر و بنیاد شهید قرار شد حوزه توانبخشی پررنگ تر و فعالتر شود و باید در چارچوب مشارکت بین بخشی مقوله درمانی توانبخشی به وزارت بهداشت و بخش مددکاری و حمایتی را به سازمان بهزیستی بسپاریم و امیدواریم بهزیستی هم بداند که مداخله درمانی با خدمات بهزیستی تداخل ندارد
ایازی افزود: محدودیت های حوزه توانبخشی زیاد است اما با مشارکت های بین بخشی نظیر مشارکت با معاونت درمان در تامین و توسعه تخت های توانبخشی، مراکز جامع سلامت در حاشیه شهرها، بهورزها در روستاها و .. می توان شاهد اقدامات خوبی بود.
وی گفت:امیدواریم شبکه توانبخشی با بهره مندی از قابلیت کلانشهرها ارائه خدمات هرچه بیشتری را به نقاط دورافتاده و محروم نهادینه کنند.
انتهاى پيام/