وی تأکید کرد: فرهنگ ایثار و شهادت که برگرفته از آموزههای دینی است، موتور محرکه جوانان و مردم انقلابی ایران اسلامی بود که با تأسی از امام حسین(ع) و قیام عاشورا برای مبارزه با سلطه استکبار جهانی و نظام شاهنشاهی و براندازی آن اقدام کردند، همانطور که خیل عظیمی از آنان جان خود را در این راه فدا کردند.
نماینده، ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره اینکه امام خمینی (ره) بر این اعتقاد بودند که فرهنگ شهادتطلبی ناشی از روحیه انجام تکلیف و وظیفه الهی نزد ملت مسلمان ایران است، گفت: در فرهنگ شیعی رهبری و ولایت با موضوع ایثار و شهادت پیوند خورده است.
معاون رئیس جمهوری با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ گفت: قیام ۱۵ خرداد نمادی از اطاعت مردم مسلمان و انقلابی از رهبری امام خمینی (ره) بود که با ایثار و فداکاری، روحیه شهادتطلبی و ایثارگری را مجدداً در ایران اسلامی احیا کردند.
دبیر شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت با اشاره به اینکه فرهنگ ایثار و شهادت در طی سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا امروز ضامن حفظ استقلال کشور و پایداری نظام جمهوری اسلامی ایران بوده است، گفت: امروزه، این فرهنگ به عنوان الگویی برای آزادی خواهان در سطح جهان مطرح است و بهطور مشخص باعث تقویت نیروهای مقاومت در سطح منطقه غرب آسیا شده است که نمونههای آن را در مبارزه ملتهای مسلمان در یمن، فلسطین، لبنان، سوریه و عراق شاهد هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی با تأکید بر اینکه مقام معظم رهبری همچنان مسیر تفکر انقلابی امام خمینی(ره) را به شایستگی ادامه دادهاند، گفت: امروزه با تدابیر مقام معظم رهبری و با بهرهگیری از فرهنگ مقاومت، ایثار و شهادت، مسیر تعالی و پیشرفت نظام جمهوری اسلامی ایران علیرغم همه توطئههای قدرتهای استکبار و فشارهای بینالمللی، با اقتدار طی میشود.
در حاشیه این نشست از سه کتاب منتشره دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت با عناوین «خط ایثار»، «راهبردها و سیاستها» و «تلخیص مصوبات شوراهای استانی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت» رونمایی شد.
گفتنی است؛ کتاب «خط ایثار» شامل مشروح بیانات مقام معظم رهبری درباره فرهنگ ایثار و شهادت از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۹۶ است که برای اولین بار گردآوری و منتشر شده است.
انتهای پیام/