سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

رشد تعداد خانه های خالی با وجود کاهش تولید مسکن / الگوی ساخت و ساز در کشور صحیح نیست

نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک استان تهران گفت: با وجود کاهش 40 درصدی تولید مسکن ،تعداد خانه های خالی رو به افزایش است.

حسام عقبایی نایب رئیس  اول اتحادیه مشاوران املاک استان تهران در گفت و گو با خبرنگار مسکن گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه وجود سالانه ۶۰۰ هزار خانه خالی در بازار مسکن به دو بخش تقسیم می‌شود ،گفت: ۴۰۰ هزار خانه خالی در خارج از شهر‌ها قرار دارد که قابل سکونت نیست و باقی این آمار نیز مربوط به واحد‌های لوکس و لاکچری در شمال شهر‌هاست که عرضه این واحد‌ها تاثیر چندانی در بازار مسکن ندارد.

وی افزود: عرضه واحد‌های خارج از شهر‌ها و  دریافت مالیات از مالکان آن‌ها نمی‌تواند بازار ملتهب اجاره را کنترل کند.

نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک استان تهران با تاکید بر اینکه در سال‌های گذشته تعداد خانه‌های خالی علی‌رغم کاهش تولید مسکن ،افزایش یافته است گفت: با وجود کاهش 40 درصدی تولید مسکن به دلیل صحیح نبودن الگوی ساخت و ساز ،تعداد خانه‌های خالی همچنان روند صعودی دارد.

عقبایی با بیان اینکه متاسفانه میزان ساخت و ساز‌ها منطبق بر نیاز‌های کشور نیست ،افزود: شاهد ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده ، غیرقابل سکونت و  بافت‌های شمالی (ساخت خانه های لوکس همراه با ساز‌های مدرن و لاکچری )هستیم که هیچ تاثیری برای اقشار متوسط جامعه ندارد.

وی تاکید کرد: پرداخت مالیات برای مالکان این واحد‌ها نمی‌تواند اهرم تنبیهی باشد بنابراین ما باید الگوی ساخت و ساز کشور را اصلاح کنیم.

نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک استان تهران در پایان گفت: عرضه واحد‌های مسکن مهر یا لاکچری هیچ تناسبی در عرضه و تقاضا ایجاد نمی‌کند. ما باید در مسیر صحیح و علمی آمایش سرزمینی قدم برداریم تا بتوانیم با دریافت مالیات از خانه‌های موجود در مرکز شهر بازار مسکن را به رونق برسانیم.

انتهای پیام/

میزان ساخت و ساز‌ها منطبق بر نیاز‌های کشور نیست

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۲۶ ۰۹ تير ۱۳۹۷
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

وَيْلٌ لِّلْمُطَفِّفِينَ
وای بر کم فروشان
ناشناس
۲۲:۲۶ ۰۹ تير ۱۳۹۷
وای بر گران فروشان!
ناشناس
۱۱:۲۶ ۰۹ تير ۱۳۹۷
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

وَيْلٌ لِّلْمُطَفِّفِينَ
وای بر کم فروشان
ناشناس
۰۹:۴۱ ۰۹ تير ۱۳۹۷
ای داد وبیداد
ناشناس
۰۹:۳۵ ۰۹ تير ۱۳۹۷
قیمت خونه شامل دو مولفه است یکی هزینه زمین آن منطقه و یکی هزینه ساخت. هزینه ساخت را که با فاکتور سازنده میتوان برآورد کرد و برایش یک سود معقول و در نتیجه سقف تعیین کرد. قیمت زمین را هم شما منطقه ای برایش سقف بگذارید.
لطفا دولت و مجلس زودتر بجنبد چرا اینهمه تعلل!
ناشناس
۲۰:۳۱ ۱۰ تير ۱۳۹۷
دولت! لطفا نظارت نظارت نظارت!
ناشناس
۰۹:۲۵ ۰۹ تير ۱۳۹۷
چرا تاثیر منفی سایتهای فروش و رهن اجاره مسکن بر جوّسازی بد بازار مسکن تهران را مورد بررسی قرار نمیدهید؟! به چه نهادی اعتراض کنیم که این سایتها فضا را برای قیمت دهی سلیقه ای مسکن برای فروشنده ها و دلالان مهیا کرده اند و ما مردم به ویژه جوانهای وام اولی را در منگنه قرار داده اند! چرا هر کسی بدون نظارت و کنترل میتواند در این سایتها قیمت پیشنهاد دهد و جوّ بازار مسکن را آشفته کند؟ چرا مسئولین و خبرنگارها این موضوع را جدّی نمیگیرند؟ دردمان را به کی بگوییم؟
ناشناس
۲۲:۲۵ ۰۹ تير ۱۳۹۷
سایتهای آگهی دادن برای فروش واحدهای آپارتمانی بستر قیمت دهی سلیقه ای و تشویش اذهان مردم را بخوبی فراهم میکنند چون هیچ نهاد نظارتی و کنترلی ندارند. ابزار خوبی برای دلالان بازار برای جوسازی افزایش قیمت مسکن بوده اند! واقعا چرا جلوی این سایتها گرفته نمیشود؟!