وی با اشاره به اینکه طرح ماد در 50 درصد از مدارس دخترانه و 50 درصد از مدارس پسرانه انجام می شود،خاطر نشان کرد:این طرح با همکاری آموزش و پرورش و بهزیستی استان در دو شهرستان به عنوان پایلوت طرح در حال اجراست تا میزان توانمندی دانشآموزان در کار گروهی مورد سنجش قرار گیرد.
معاون امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی استان همدان ادامه داد: در اجرای طرح ماد یک کارشناس و 6 تسهیل گر استانی درگیر انجام طرح در مدارس همدان و کبودراهنگ هستند که تاکنون این طرح برای یک هزار و 450 نفر از دانش آموزان اجرا شده است.
کوکائیان خاطرنشان کرد: در این طرح از خود دانشآموزان خواسته میشود مشکلات خودشان را در حوزه آسیبهای اجتماعی مورد ردیابی و شناسایی قرار دهند تا با مشارکت یکدیگر برای حل مشکل خود چارهاندیشی کنند.
وی با تأکید به نبود کمپ ترک اعتیاد ویژه دانشآموزان در همدان اظهار کرد: بهزیستی فقط معتادانی با رنج سنی 18 تا 60 سال را در کمپهای خود پذیرش میکند.
معاون امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی استان همدان به وظایف بهزیستی در راستای ساماندهی دانشآموزان معتاد اشاره کرد و افزود: این دانشآموزان پس از شناسایی در سیستم آموزش و پرورش باید در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی سم زدایی شوند و پس از غربالگری در این مکان، به آغوش خانواده بازگردند.
انتهای پیام/ب