سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با این مواد بوی بد دهان و بدن را فراری دهید

یک متخصص طب سنتی گفت: تغذیه نامناسب باعث ایجاد بوی بد دهان و بدن می‌شود که با استفاده از موادی می‌توان به این کابوس پایان داد.

سمانه رمضانی گیوی متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره سنگ مرداب ( مردار سنگ یا گِل مرداب) اظهار کرد: سنگ مرداب که به شکل پودری خاکی رنگ وجود دارد یک ماده شیمیایی با ترکیب اکسید سرب ۲ ظرفیتی است که با بستن منافذ غدد عرق پوست مانع از  تعریق می‌شود؛ البته استفاده طولانی مدت از این ماده شیمیایی عوارضی را هم دارد که نباید آنها را نادیده گرفت.

وی درباره عوارض استفاده از سنگ مرداب بیان کرد: برخی از افراد نسبت به این ماده شیمیایی حساسیت پوستی دارند؛ استفاده طولانی مدت از سنگ مرداب هم خطرناک است، زیرا جذب پوستی تدریجی ترکیبات سرب  در طولانی مدت سبب مسمومیت در افراد می‌شود؛ از سوی دیگر این سنگ جلوی تعریق در بدن را می‌گیرد؛ بنابراین مواد زائدی که به طور طبیعی باید  به کمک تعریق از بدن دفع می‌شوند، در بدن باقی می‌مانند؛  تجمع تدریجی این مواد زائد در بدن عوارض زیادی از جمله درد و مشکلات مفاصل را به همراه دارد.


بیشتر بخوانید:دلایل بوی بد بدن و روش های درمان آن


مهم‌ترین روش‌های کاهش بوی بد بدن

این متخصص طب سنتی درباره مهم‌ترین روش‌های کاهش بوی بد بدن گفت: افرادی که زیاد عرق می‌کنند باید به بهداشت فردی خود توجه ویژه داشته باشند و به طور مرتب بدنشان را بشویند؛ البته مصرف برخی از مواد غذایی هم می‌تواند موجب تشدید بوی بد بدن شود؛ از جمله مواد غذایی که نقش موثری در بوی بد بدن دارند می‌توان به فست‌فودها، نوشابه‌های گازدار، غذاهای مانده، کاکائو، روغن‌های صنعتی، غذاهایی که زیاد سرخ شده‌اند و مواد غذایی کارخانه‌ای و بسته‌بندی شده که حاوی ترکیبات افزودنی هستند، اشاره کرد.

رمضانی گیوی تاکید کرد: مصرف زیاد ادویه‌جات و مواد غذایی با مزاج گرم هم  جزء عواملی هستند که منجر به بوی بد بدن می‌شود؛ افراد برای رفع بوی بد بدن می‌توانند محلول زاج سفید را جایگزین سنگ مرداب کنند؛ این محلول ضرر‌های کمتری نسبت به سنگ مرداب دارد البته اثربخشی آن هم در مقایسه با این ماده شیمیایی کمتر است.

وی یادآور شد: بیشتر مواد غذایی سودازا مانند قارچ، بادنجان کلم یا پنیر مانده با ایجاد کردن مواد زائد بیشتر در بدن سبب بوی بد بدن می‌شوند؛ از سوی دیگر مصرف بیش از حد غذاهای صفرازا هم با افزایش حرارت بدن بوی بد بدن را  تشدید می‌کنند؛ بنابراین باید این مواد کمتر مصرف شوند؛ به طور کلی افراد با رعایت نظافت و بهداشت شخصی، تغذیه صحیح و اصلاح سبک زندگی خود می‌توانند با بوی بد بدن مبارزه کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
1رحیمی
۱۸:۲۸ ۱۶ خرداد ۱۳۹۷
در شهر ما عطاری ها پودر سفیدی را به نام سفید اب پنبه رو می‌فروشند که وقتی زیر بغل میمالیم دیگه عرقمون بوی بد نمیده.من که امتحان کردم و نتیجه خیلی خوبی گرفتم. البته من بعد از حمام کردن استفاده میکنم و تا یکی دو روز هم اثرش میمونه.به شما هم پیشنهاد میکنم امتحان کنید.البته شاید اسم دیگه ای هم داشته باشه.
ناشناس
۰۰:۱۵ ۱۲ خرداد ۱۳۹۷
تشکر می کنم