به گزارش
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سعید جعفری، مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شمال تهران در رادیو سلامت گفت: با توجه به این که
خرید مواد غذایی و اطمینان از سلامت این مواد از اهمیت ویژهای برخوردار است، به همین دلیل هنگام خرید باید به نکاتی توجه داشت.
وی افزود: شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت الزما می بایست بر روی بسته بندی محصول درج شده باشد،البته مشاهده شماره ثبت و پروانه ساخت جهت بهره برداری از یک محصول به تنهایی کافی نیست، توجه به تاریخ تولید و انقضا بر روی بسته بندی محصول نیز از اهمیت بالایی برخوردار است؛ مطالعه ترکیبات تشکیل دهنده ،مواد افزودنی و نگه دارنده، توجه به آدرس و محل تولید محصول نیز حائز اهمیت است، به این معنا که اگر آدرس محل تولید بر روی محصول تولید شده درج نشده باشد ،می توان به جعلی بودن اطلاعات درج شده بر روی محصول پی برد.
انتهای پیام/
چه مواد غذایی سلامت هستند؟