سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛

درخواست خودروسازان برای گران کردن خودروهای داخلی/ مردم باید تاوان حمایت از خودروسازان را بپردازند؟

خودروسازان باید به جای افزایش صرف قیمت خودرو،بهره وری خود را بالا ببرند.

 به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،در چند ماه گذشته شاهد نوسانات زیادی در بازار خودروی کشور بوده ایم ، به نظر می رسد نه تنها قیمت گذاری بر روی خودروهای بازار، از هیچ نظامی پیروی نمی کند بلکه این موضوع  به مرحله  افسارگسیختگی نیز رسیده است.آنچه در این میان نگران کننده است،خبر افزایش قیمت خودروهایی با قیمت کمتر از 40 میلیون تومان است؛موضوعی که تاثیر مستقیمی بر زندگی طبقه متوسط و ضعیف جامعه خواهد داشت.
 
در این رابطه با دوتن از اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و رئیس اتحادیه فروشندگان ونمایشگاه داران خودرو به گفت وگو پرداخته ایم که به این شرح است؛

در رابطه با قیمت خودرو،اظهار نظر نمی کنم

سعید باستانی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی ؛ اظهار کرد:سه شنبه این هفته(97/3/8) با حضور وزیر صنعت، معدن، تجارت،مدیران خودروسازی و اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی جلسه ای برای تعیین تکلیف قیمت خودرو   تشکیل خواهد شد.
 
وی تصریح کرد: تا تشکیل این جلسه و جمع بندی نتایج حاصل از خروجی آن،به عنوان سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تمایلی به اظهار نظر در مورد قیمت خودرو ندارم.

مردم تا کجا باید تاوان سوء مدیریت خودروسازان را بدهند؟

محمد عزیزی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، اظهار کرد:به رغم سرمایه گذاری ها و حمایت های بسیاری که در سالهای گذشته از صنعت خودروسازی کشور صورت گرفته است، این صنعت نتوانسته آنطور که باید و شاید پیشرفت کند و بتواند خواسته های به حق مردم را برآورده سازد.
 
وی با اشاره به سر و کار داشتن خودرو با جان و امنیت مردم ،افزود: ما بیشتر از این چه کار میتوانستیم برای صنعت خودرو انجام بدهیم که ندادیم. 40 سال است که بازار و شرایط قیمتی مناسبی برای خودروسازان در کشور ایجاد شده است و اگر ملاک برای پیشرفت خودروسازان حمایت بود، همه نوع حمایتی از این صنعت تا به حال صورت گرفته است. جای سوال دارد که چرا تا به حال این صنعت استراتژیک کشور نتوانسته به پیشرفتهای مد نظر نایل آید.
 
عزیزی با اشاره به جلسه هفته گذشته مجلس شورای اسلامی با خودروسازان گفت: خودروسازان ادعا میکنند به دلیل بالا رفتن قیمت نهاده های اولیه مجبور به افزایش قیمت خودرو هستند .آنها بر این باورند در صورتیکه افزایش قیمت اتفاق نیافتد، خودروسازان زیان سنگینی  متحمل میشوند.
 
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: درست است که قیمت نهاده های اولیه افزایش یافته اما مطلبی که خودروسازان به آن توجه نمیکنند بهبود بهره وری در واحدهای تولیدیشان است.
 
عزیزی تاکید کرد: کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در جلسه گذشته از خودروسازان خواست که جهت بهبود مدیریت و بهره وری گام برداشته و هزینه های تولید خود را کاهش دهند تا مردم نخواهند همه تاوان گرانی خودرو را پس بدهند.
 
وی تصریح کرد: اگر هزینه ای را که چند دهه از جیب مردم و بیت المال برای خودروسازان خرج کردیم در حوزه هایی که کشورمان مزیت تولیدی بیشتری در آنها داشت  صرف می کردیم ،اکنون در دنیا حرفی برای گفتن داشتیم.
 
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی معتقد است با وجود همه هزینه های جانی و مالی که برای صنعت خودرو صرف شد، این صنعت نتوانست به هدف گذاریهای کشور نزدیک شود. در این سالها شاهد بودیم که خودروسازان محصولات بی کیفیت خود را به راحتی در بازار به فروش رساندند.
 
عزیزی گفت: در جلسه با خودروسازان ذکر شد که باید محاسبه شود چند درصد از قطعات خودرو وارداتی و وابسته به ارز است و چند درصد قیمت ارز برای خودروسازان بالا رفته است، زیرا دولت اکنون به خودروسازان ارز 4هزار و 200 تومانی پرداخت میکند.

افزایش نرخ ارز تاثیر چندانی بر قیمت نخواهد داشت

وی اضافه کرد: ما با افزایش قیمت خودروی کمتر از  40 میلیون تومان مخالف نیستیم فقط از خودروسازان می خواهیم که با مدرک و حساب شده قیمت ها را افزایش دهند، زیرا بر اساس تحقیقات مجلس شورای اسلامی، افزایش نرخ ارز تاثیر چندانی بر قیمت تمام شده خودرو نخواهد داشت.
 
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بیان کرد: میبایست سایر نهاده هایی که در قیمت خودرو دخیل هستند به صورت کارشناسی شده و حساب شده محاسبه و تحقیق شود و خودرو سازان هم زمان با این موضوع باید در کنترل هزینه های خود تلاش کنند.
 
عزیزی اظهار کرد: مدیران خودروسازی ادعا میکنند که به دلیل دریافت وام هایی با بهره بالا نمی توانند با سودهای کنونی اقساط خود را پرداخت کنند اما این موضوع به گذشته باز می گردد و از آنجایی که خودروسازان بازار کشور را در اختیار داشتند می بایست در گذشته به میزان لازم خودروهای خود را پیش فروش می کردند تا چنین مشکلی نداشته باشند.
 
وی با انتقاد از سوء مدیریت در شرکتهای خودروسازی افزود: به نظر من افزایش قیمت به میزانی که خودرو سازان میگویند درست نیست و به منظور یافتن عدد درستی در این رابطه باید تحقیقات بیشتری صورت بگیرد و وزارت صنعت،معدن و تجارت موظف است که درباره این موضوع بررسی بیشتری کند.
 
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به سرمایه گذاری عظیم صورت گرفته در صنعت خودرو ،افزود:مجبوریم به حمایت خود از این صنعت ادامه دهیم. اما باید اذعان کرد ، زمانی که حمایتهای غیر کارشناسی باشد خود آن صنعت متضرر میشود.
 
وی تنها راه نجات صنعت خودرو سازی کشور را خصوصی شدن واقعی این صنعت دانست و گفت: در صورتیکه صنعت خودروسازی به صورت واقعی خصوصی شود بدون شک این صنعت راه خود را در تولید و بازار پیدا کرده و از مشکلات آن کاسته خواهد شد.امیدواریم روزی که خودروسازان ما به شکل واقعی به بخش خصوصی واگذار شود، رقابت واقعی بین آنها صورت بگیرد.
 
عزیزی در رابطه با ورود مجلس شورای اسلامی به مبحث خصوصی سازی خودرو سازان اظهار کرد: وظیفه مجلس بدون شک وظیفه نظارتی است و در امور اجرایی ورود نمیکند اما به تازگی اقدامات خوبی در این راستا صورت گرفته است.
 
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: پس از تغییر رویکرد آمریکا نسبت به برجام باید ببینیم که شرکتهای خودروسازی اروپایی چه موضعی نسبت به مشارکت با خودروسازان ایرانی خواهند گرفت.به نظر میرسد مسیر به تدریج برای مشارکت  با شرکت های بزرگ خودروسازی جهان هموارتر شود.

شرکت های فروشنده خودرو در بازار تنش ایجاد می کنند

سعید موتمنی رئیس اتحادیه فروشندگان و نمایشگاه داران خودرو در گفت وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی؛ اظهار کرد: بازار خودرو به شدت در زمینه قیمت آشفته است و هر کسی قیمت مورد نظر خود را بر روی خودرو می گذارد.
 
وی گفت: برخی از شرکت های وارد کننده خودرو دلیل گرانی و نبود خودرو در بازار را مشکلات گمرکی و ترخیص نشدن خودرو عنوان می کند در حالی که خبرها حاکی از آن است که این شرکت ها گهگاه خود به صورت مستقیم خودروهایشان را در بازار به فروش می رسانند چراکه باتوجه به افزایش قیمتِ بازار،تحویل خودرو به ثبت نام کنندگان توجیح اقتصادی ندارد و ترجیح می دهند خودروها را به صورت مستقیم وارد بازارکنند.

گزارش از سمیه عرب
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۰۲ ۲۳ آبان ۱۳۹۷
خودروسازها که ارز دولتی میگیرند چرا هر روز قیمت رابه بهانه گرانی ارز میبرن بالا
ناشناس
۱۶:۴۷ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
چرا کیفیت خودروهای داخلی ارتقا پیدا نمیکنه ؟
ناشناس
۱۶:۴۷ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
چرا کیفیت خودروهای داخلی ارتقا پیدا نمیکنه ؟
ناشناس
۱۶:۴۷ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷
سود خوبی این بازار میبرد
ناشناس
۱۸:۴۵ ۱۱ خرداد ۱۳۹۷
چرا هیج کس عکس العملی باببت این گرانی افسار گسیخته نشان نمی دهد
ناشناس
۰۰:۲۵ ۰۹ خرداد ۱۳۹۷
این کارا چیه هر هفته 3 میلیون گرون میکنین.
ناشناس
۰۰:۲۵ ۰۹ خرداد ۱۳۹۷
یبار رو هر خودرو 200 میلیون ببرین خلاص.
این کارا چیه هر هفته 3 میلیون گرون میکنین.
خجالتم خو چیزیه
ناشناس
۱۴:۴۵ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
من ماشین چینی دارم کاملا راضیم.
ناشناس
۰۸:۲۷ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
تنها راه پایان دادن به این گرانی خودرو اینه که دولت تعویض پلاک و سند نمره رو برای خودروهای نو یکسال ممنوع کنه تا دلالا نتونن خودرو بخرن و گرون بفروشن
ناشناس
۰۸:۰۹ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
تورو خدا گمرک و عوارض ورود ،ماشینای خارجی رو بردارید تا ما ماشین خارجی ارزون سوارشیم حالشو ببریم.
ناشناس
۰۷:۵۴ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
خودرو فقط بنز
ناشناس
۰۵:۵۷ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
کسی نیست به مدیریت خودرو سازی بگه :آخه اینکه تولید میکنی اسمش خودرو ست
ناشناس
۰۴:۱۹ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
باید خودرو با کیفیت باشه
ناشناس
۰۴:۱۹ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
خدایا خودت رحم کن
ناشناس
۰۲:۵۰ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
من حمایت از کالای ملی رو میپسندم ولی اوناهم باید هوای ملت رو داشته باشند
در مورد خودروسازی باید واردات انجام شه
ناشناس
۰۲:۳۳ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
گرونی تا کی آخه
ناشناس
۰۱:۴۹ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
چررا هر روز شاهد گرونی هستیم چرا
ناشناس
۰۱:۱۸ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
خیلی متاسفم .
ناشناس
۰۱:۱۷ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
من که پول ندارم که کرایه خونمونو بدم چه برسه به خریدن خودرو
ناشناس
۰۱:۱۷ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
نخرید
هادی
۰۰:۵۸ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
بابا یه مدت ماشین سوار نشین چی میخواد بشه .
ناشناس
۰۰:۵۵ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
چی بگم واقعا والا
ناشناس
۰۰:۴۹ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
باید قیمت خودرو نهایتا 10 میلیون باشه اونم با کیفیت بالاروز دنیا.
نا سلامتی ما ثروتمندترین کشور جهانیم
ناشناس
۲۳:۱۹ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
نمیدونم این چه ظلمی که به مردم ضعیف وارد میشه
ناشناس
۲۲:۵۹ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
امیدی به آینده خودم ندارم. نه می تونم ماشین بگیرم نه خونه.پولمم کفاف زندگیمو نمیده ازدواج هم که بماند. ایا این وضعیت انصافه.
ناشناس
۲۱:۴۶ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
خیلی زور دار بخدا اینهمه پول بدی بابت قاتل جونت
حمید
۲۱:۴۲ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
من حاضرم فرغون سوار بشم ولی پراید بی کیفیت نه . نخرید
ناشناس
۲۱:۳۸ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
سلام دانشکاه شریف اعلام کرده نقشه کامل اجرائی خودرو سه سیلندر را بومی سازی کردهاست که باهمت دانشجویان ایرانی انجام شدهاسن جرا به دانشکاه شریف فرضت نمی دهید
ناشناس
۲۱:۳۲ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
تنها چیزی که برای این خودروسازان ارزش نداره جان مردم
ناشناس
۲۱:۳۱ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
حمایت از کالای داخلی فقط از طرف مردم نباید باشه.
ناشناس
۲۱:۲۹ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
چرا نمیذارن خودرو خارجی رقیب اینا بشن چون واسشون بصرفه نیست
ناشناس
۲۱:۱۰ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
چرا روز به روز همه چی یک شبه میره بالا ولی دستمزد کارگر سال به سال لاکپشتی میره بالا به خدا خوانواده هایی هستند که سالهاست یک پراید دست دوم آرزوشون شده به حال پولدار هیچ فرقی نمیکنه که بنزین گرون شه ماشین گرون شه یا هرچیز دیگه به فکر قشر ضعیف باشید
حجت
۲۰:۳۱ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
برای رضای خدا همانطور که به فکر جیب خوتان هستید به فکر سلامت مردم وجیب انها هم باشید در سال بهر دلیلی قیمتها را بالا میبری وکیفیت را پایین و مردم را سر گردان
ناشناس
۲۰:۲۱ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
با این کیفیت پایین خودروهاشون به فکر جان مردم که نیستن ، حالا میخوان با این کیفیت قیمت هارم افزایش بدن
ناشناس
۲۰:۱۷ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
تنها راه مقابله با این دو خودرو ساز داخلی خصوصی کردن و برداشتن مالیات بر ورادات خودروهای خارجی است تا حسابی ادب شوند و اگر هم توانستن با کیفیت و قیمت مناسب بسازند بمانند وگرنه درشونو تخته کنند اخه چقد گرانی
ناشناس
۱۹:۴۵ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
باید دوباره کمپین نخریدن را راه بندازیم.
ناشناس
۱۹:۳۱ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
خدایا به حق این شبهای عزیز خودرو سازی کشور با این وضع رو ، اصلاح بفرما
ناشناس
۱۹:۲۱ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
سلام نخریدن بهترین واکنش مردم به گسخاخی خودرو سازان است.نخرید دوباره هشتکی علیه خودرو سازان راه بیاندازید
فکری
۰۹:۱۳ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
با کمممممپین نخریدن وهشششششتک موافقم .بسم الله
ناشناس
۱۹:۰۷ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
مسئولین کجا تشریف دارن که این دو شرکت خودرو ساز هر کاری میخوان میکنن بابا این همه کشته بس نیست بخدا باید جوابگوی این همه بی عدالتی باشن . مدیران بی کفایت و نالایق رو بندان بیرون و این صنعت رو جمع کنن به نفع کشوره . ما تو هر چیز از کالای داخلی حمایت میکنیم جز خودرو .
ناشناس
۱۸:۳۴ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
تو شهر ما اهواز با 60میلیون راحت ميتوني ماشین خارجی با بهترین کیفیت و امکانات سوار بشي بعد بيام پول بدم ماشین بی کیفیت بخرم
ناشناس
۱۷:۵۶ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
مسئولان چرا چاره ای نمی اندیشند؟
میثم
۰۴:۲۹ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
کمی هم از زاویه چند صد هزار کارگر های خودرو سازی که با احتساب شغل های مستقیم و غیر مستقیم و تعداد اعضای خانواده هاشون ، بیش از 2 میلیون نفر از همین خودروسازیها ارتزاق میکنن به مسائل نگاه کنید.
کیفیت پائین درست ، نبود رقیب خارجی درست ، اما خودروسازی که الان قطعاتشو 1.5 برابر 3 ماه پیش میخره ، چجور میتون بدون افزایش قیمت دخل و خرجشو جور کنه؟
قطعا اولین راهکار اخراج کارگر بدبخته . اونوقت شما پاسخگو اون کارگرهاو خانواده هاشون هستین؟
میدونید خوررو سازی بیشترین نیروی کار ایرانو در اختیار داره و اگر به مشکل بخوره ، چند صد هزار خانواده نابود میشن؟
، خودروی خارجی 100 میلیونی یک ماهه میشه 180 میلیون ، هنوز مشتریشو داره و طبیعیه ، فقط افزایش 9 درصدی خودروی داخلی غیر طبیعیه و حمله به جیب مردم؟
reza
۱۲:۴۴ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
آیا کارگران بیکار شده در صنعت نساجی صنعت بافندگی کارخانجات لوازم الکتریکی صنعت چرم کفش صنعت پوشاک صنعت .......چندین برابر کارگران صنعت مونتاژ ناقص خودرو هستند چرا فرق بین کارگران سایر صنایع با مونتاژ خودرو است واقعا چرا ؟؟؟؟چرا؟؟؟؟؟؟
اگر صنعت واقعی خودرو داشتیم این همه حمایت جا داشت ولی آیا ما واقعا صنعت خورو داریم پژو 405 بیست سال است بدون تغییر تولید می شود
ناشناس
۱۸:۴۳ ۱۱ خرداد ۱۳۹۷
آقا میثم متاسفم برای اینکه حرف دولت را تکرار می کنی ولی ایا فکر نمی کنی چی باعث بوجود آمدن این شرایظ شده است.
احسان
۱۷:۴۴ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
بخدا نمیدونم چرا باید انقدر پول ب این ماشینا بدیم. اگر برفرض سانتافه ۳۵۰ ملیون واقعی بی ارزه پژو ۵ هم نمی ارزه. خدایا خودت کمک کن
ناشناس
۱۷:۳۸ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
عجب صبری خدا دارد.....
ناشناس
۱۷:۳۸ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
عجب صبری خدا دارد.....
محمدعلی
۱۶:۵۷ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
ماشین های بی کیفیت هرساله برقیمت هایشان می افزایند بالاخره چه کسی به داد این مردم میرسد؟
ناشناس
۱۶:۲۸ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
ماشین های بی کیفیت هرساله برقیمت هایشان می افزایند بالاخره چه کسی به داد این مردم میرسد؟
ناشناس
۱۷:۵۷ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
چراهیچ نظارتی ازسوی وزارت صنایع در این خصوص اعمال نمیشه،چرا
ناشناس
۱۶:۲۸ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
خسته نباشی...
ناشناس
۱۶:۲۶ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
تو رو خدا نخرید نخرید نخرید ....بزار رو دستشون بادکنه اون موقع بجای اینکه هر روز گرون کنن هر روز ارزون میکنن فقط باید همدل شیم مطمئن باشید اینایی که من میبینم کاری برامون نمیکنن اینا بفکر جیب خودشونن از ما گفتن بود باید همدل باشیم
ناشناس
۱۶:۲۲ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
در دیزی بازه آخه حیای گربه کجا رفته
ناشناس
۱۶:۱۲ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
خوشابحال ثروتمندان
ناشناس
۱۶:۰۰ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
حاظرم تا آخر عمرم ماشین نداشته باشم ولی خودروی داخلی بی کیفیت و گرون نخرم
ناشناس
۱۵:۴۷ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
الان ارز ۴۲۰۰ شده اون زمان که قبل از عید پژو ۲۰۶ تیپ ۵ صندوق دار زیر ۴۰ میلیون تومن هستن ۵ ماه مونده به عید ۳میلیون گرون شد تازه الان ارز ۴۲۰۰ شده باز افزایش قیمت بدن روی یک ماشین ۶ میلیون گرون کنن....
ناشناس
۱۵:۳۷ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
چرا مجلس شورای اسلامی،که نمایندگان ما هستندتصمیم درستی نمیگیرند برای برخورد با خودرو سازان.
وزارت صنعت که طرفدار این دو شرکت هست وپشتیبانشان.

چرا خود روی سه میلیون تومانی را باید پنجاه میلیون تومان به مردم ایران بفروشند که جون مردم بخطر بیفته بخاطر غیر استاندارد بودنشان.دولت و مجلس هم پشتیبان آنها.


از مردم تقاضا دارم نخرید ماشین بی کیفیت.سال حمایت از کالای ایرانی هست ،اما کالای مرغوب را ما حمایت کنیم.
خودرو سازان خیلی پر رو شدن خیلی.
ناشناس
۱۵:۳۱ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
شرکت ایران خودرو از تحویل خودروهای پیش فروش شده فروردین واردیبهشت امتناع می کند تا بتواند قیمت را افزایش دهد واقعا" جای تاسف دارد
ناشناس
۱۵:۲۸ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
40 میلیون پول واسه 206 میدی
موقعی که درِ ماشین رو میبندی بااین صدای ناخوشایندش انگار درِ ماشین پیکان مدل 1335روبستی!! موقع حرکت اهرم دنده حرکت ارتعاشی داره میگن گیربکسش ترکیبه!! برای رفع عیب وگارانتی هم بجای رفع عیب فقط توضیح وماست مالی میکنند و کلی پولهای اضافی می گیرن باتوجیهات خودشون!!
خب مثل کارخانه ارج و ازمایش این کارخانه هم. منحل وجمع کنید و فاتحه ش رو بخونین
ناشناس
۱۵:۱۹ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
چرا قیمت ماشین توی ایران 2 تا 13 برابر قیمت جهانیه ؟؟؟؟
ناشناس
۱۵:۰۲ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
ما که نمی تونیم پراید بیست میلیون بخریم اونوقت خودرو گران قیمت وارد کشور میکنند
اسماعیل
۱۴:۳۰ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
ما که نمی تونیم پراید بیست میلیون بخریم اونوقت خودرو گران قیمت وارد کشور میکنند
ملکوت
۱۴:۳۰ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
چرا خودرو ها باید گرون باشد
علی
۱۴:۲۳ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
در سالی که به سال حمایت از تولید داخل نام گذاری شده است شرکت ایران خودرو خودروهای تحویلی در فروردین و اردیبهشت را نداده تا گرانتر به مصرف کننده بدهد
م.ه.د.ی
۱۴:۱۹ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
روز به روز کیفیت پایین تر و قیمت بالاتر.
ناشناس
۱۴:۱۳ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
شاید خودروسازان هر ماه درخواست افزایش قیمت بدهند آیا باید قیمت افزایش داد ؟؟؟ حداقل ماشین ایمن و با کیفیت خارجی سوار بشیم
ناشناس
۱۴:۰۸ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
واردات رو آزاد کنید قیمت کنترل میشه
ناشناس
۱۴:۰۰ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
خودرو باکیفیت و قیمت مناسب سوار شویم.
ناشناس
۱۳:۵۴ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
واقعا وقتي ماست و دوغ و چيپس و آهن و رنگ و ... همه چيز داره گرون و گرونتر ميشه، انتظار داريد خودرو كه از سه هزار قطعه منفصله ساخته شده گرونتر نشه؟
کریم
۱۳:۵۳ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
بیشترین دلسردی مردم فقط و فقط از ناحیه ی خودروی گران و بی کیفیت است.
ناشناس
۱۳:۴۳ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
چند بار در سال تازه گرون کردن
....
۱۳:۳۷ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
آره بااین کیفیتی که خودروها داره بایدم گرونش کنین.
ناشناس
۱۳:۳۵ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
من چطور میتونم یه زندگی تشکیل بدهم در صورتی که همه چیز گرون شده
رحمان قلی زاده
۱۳:۳۴ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
اقتصاد در مورد خودرو کاری نمیتواند بکند
ناشناس
۱۳:۱۹ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
خودروی بی کیفیت و گران رو تحویل مردم میدن
ناشناس
۱۳:۱۹ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
من که خودرو نمیخریم
ناشناس
۱۳:۱۸ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
یکی پیدا نمیشه از حقوق مصرف کننده دفاع کنه؟؟
بهرام
۱۳:۱۸ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
با سلام :
آیا واقعا ما می تونیم خودرو تولیدکنیم؟ بعد از 40تا 50سال تولید خودرو (مونتاژ) به چه قیمتی از این صنعت ورشکسته در داخل مملکت حمایت میکنید آیا اگر همین سرمایه گذاری رو تو صنعت دیگه می کردیم موفقتر نبودیم وقتی صنعت خودرو سازی دولتی میشه و رقیبی هم در داخل کشور نداره همین میشه سوء مدیریت هم به کنار در مورد اون هم اصلا حرف نمی زنیم.تعرفه ها رو بردارید مجوز ورود خودرو خارجی رو به مملکت بدین خود به خود این اشغال درست کن های داخلی جمع میشن.
علی
۱۳:۰۴ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
وقتی بنزین گرون میشه ناگزیر خودرو هم گرون میشه دیگه
ناشناس
۱۳:۰۲ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
سلام چند وقته ماشین ایران خودرو خریدم پشیمانم چرا ماشین ایرانی خریدم
ناشناس
۱۲:۵۷ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
هر روز اجناس بالا میره چرا ؟
خواهش میکنم کاهش قیمیت بدهید
ناشناس
۱۲:۵۴ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
با عرض ادب و سلام.لطفا بفرمائید تا کی ما افزایش قیمت داریم.
ناشناس
۱۲:۵۴ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
تورو خداماشین نخرید
ناشناس
۱۲:۴۹ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
حق ایرانی ها یه خودروی با کیفیت و ارزان نیست؟
داداش
۱۲:۳۱ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
خرید خودروی ایرانی نباید باشه
ناشناس
۱۲:۳۱ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
خودرو سازی های داخلی تعطیل بشه بهتره
ناشناس
۱۲:۲۶ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
حمایت از خودروساز ها کار بیهوده ای است نباید مردم رو نادیده بگیرید فقط به سود خودروساز های ناچیز داخلی چشم دوخته ایم . و مردم متحمل فشار می شوند
ناشناس
۱۲:۲۵ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
حداقل وقتی قیمت را افزایش میدن کیفیت رو هم افزایش بدن
ناشناس
۱۲:۱۲ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
آنچه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک
ناشناس
۱۲:۱۱ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
افزایش قیمت به چه قیمتی!
ناشناس
۱۲:۰۹ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
دولت میتونه با برداشتم نعرفه واردات خودرو و همچنین پرداخت سوپسید به واردات ماشینهای کم مصرف تر و دارای ایمنی بیشتر میل بازار رو به جهت صحیح از لحاظ قیمت و هم از لحاظ کیفیت خودرو جهت بده و باعث بشه قیمت خودرو متعادل بشه و خودروساز داخلی هم متوجه بشه اگر کالای با کیفیت تولید کنه و قیمت مناسب داشته باشه میتونه ادامه بده ! اما حمایتهای بی جا نمیتونه برای صنعت خودروسازی کارساز باشه !
ناشناس
۱۲:۰۷ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
سزای گران فروش نخریدن .خوب نخرن مردم
ناشناس
۱۲:۰۶ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
از نظر من نه تنها مدیران صنعت خودروسازی، بلکه تمام کارکنان آنها مقصر هستند و با باند بازی،به کلاهبرداری هایشان ادامه میدهند، اینکه حمایت بیجا و بی تاثیر چندین سال با پول مردم ادامه داشته بخاطر درآمدی است که دولت از مالیات روی خودروهای وارداتی به دست می‌آید.
ناشناس
۱۲:۰۳ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
مرز هارو باز کنین تا مافیای خودروسازی ایران از بین بره
تا وقتی مردم محدود هستن برای انتخاب خودرو، همین آش و همین کاسه هس
ناشناس
۱۲:۰۲ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
عشق فقط پیکان
ناشناس
۱۲:۰۲ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
گرانی و بیکاری بحث بسیار مهمی است . از رئیس جمهور عزیز خواهشمندم به این مسئله هم توجه داشته باشند .سپاس
ناشناس
۱۲:۰۲ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
چطور مسئولان از مردم انتظار دارند از کالای ایرانی حمایت کنند ولی خیلی از شرکت های داخلی وتولید کنندگاه وقتی می بینند مردم به کالای نیاز دارند بیشتر از بیگانگان از هموطنان سوءاستفاده می کنند. آخه گناه این مردم اینه که همیشه پشت نظام و مسئولان بودن وهستن ؟ تا کی این مردم باید اینقدر به خاطر بی مسئولیتی بعضی مسئولان زجر بکشن هیچ جای دنیا به هر قیمتی کالای را تولید نمی کنند در کشور ما سالیانه هزاران نفر از قشر فعال جامعه به خاطر خودروهای بی کیفیت جان و سلامتی خود را از دست می دهند ولی باز هم می گویند از خودروهای داخلی حمایت کنید تازه خودرو سازان کارشان شده واردات خودرو های خارجی به جای تولید بالا بردن کیفیت محصولات تشان آول باید بررسی بشه این نمایندگان عضو کمسیون اقتصادی آیا در شرکت های خودرو ساز سهامدار هستن یا نه اگه سهامدار باشن چطور انتظار حمایت از مصرف کنندگان را باید داشته باشیم
ناشناس
۱۲:۰۲ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
چطور مسئولان از مردم انتظار دارند از کالای ایرانی حمایت کنند ولی خیلی از شرکت های داخلی وتولید کنندگاه وقتی می بینند مردم به کالای نیاز دارند بیشتر از بیگانگان از هموطنان سوءاستفاده می کنند. آخه گناه این مردم اینه که همیشه پشت نظام و مسئولان بودن وهستن ؟ تا کی این مردم باید اینقدر به خاطر بی مسئولیتی بعضی مسئولان زجر بکشن هیچ جای دنیا به هر قیمتی کالای را تولید نمی کنند در کشور ما سالیانه هزاران نفر از قشر فعال جامعه به خاطر خودروهای بی کیفیت جان و سلامتی خود را از دست می دهند ولی باز هم می گویند از خودروهای داخلی حمایت کنید تازه خودرو سازان کارشان شده واردات خودرو های خارجی به جای تولید بالا بردن کیفیت محصولات تشان آول باید بررسی بشه این نمایندگان عضو کمسیون اقتصادی آیا در شرکت های خودرو ساز سهامدار هستن یا نه اگه سهامدار باشن چطور انتظار حمایت از مصرف کنندگان را باید داشته باشیم
ناشناس
۱۲:۰۰ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
دیگه وا... کارازحمایت گذشته وآدم شک میکنه که مگردولتها چقدرازفروش هرخودرو سهم می برند که تابه قیمت مرگ هموطنانشون حاضرند ازاین صنعت به کمارفته ودرحال مرگ حمایت بی قید وشرط ونامحدود بکنن.
ناشناس
۱۱:۵۶ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
چرا هیچی سر جاش نیست؟
حسین
۱۱:۴۸ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
سلام
ترابه خداجلواین همه تورم وگرانی بی رویه وروزافزون رابگیرید
به دادقشرکم درامدوبدبخت جامعه باشید
ناشناس
۱۱:۴۸ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
واقعا گزارش تحقیق و تفحص مجلس از خودروسازان به کجا رسید. مقایسه قیمت های واقعی ماشین های خارجی با این همه امکانات با تولیدات داخل نشان می دهد که ضرر و زیان متوجه کیست و آن هم ملت صبور ایران است. صدا و سیما وقتی گزارش از کشورهایی مانند سوریه و عراق و . . . می دهد جدای از مصیبت ها را که به رخ بیننده می کشد، ماشین هایی را به نمایش می گذارد که در ایران قیمت های آنچنانی دارند ولی ملت جنگ زده و بیچاره کشورهای فوق قادر به تهیه آن هستند و از امکانات آن حداکثر استفاده را می کنند.
خوب بود مسئولین حکومتی را متوجه سیاست هایشان می کردید و آخرت را به ایشان یادآور می شدید زیرا هرکاری که می کنند ، رفاه مردم را نشانه رفته اند. انگار از اینکه ما در مضیغه باشیم ، لذت می برند.
علی
۱۱:۴۲ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
اینهمه حمایت از تولید داخلی علیرغم عدم رعایت حق و حقوق مصرف کننده چیزی جز هدر دادن سرمایه های مملکت نیست. نوعی اشکار از زورگویی و زورگیری است.
حسین
۱۱:۳۰ ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
ایران خود رو پول های مردم را در سایر جاها سرمایه گذاری می کند آنگاه می خواهد قیمت خود رو را که در بازار جهانی یک چهارم قیمت خریداری نمی شود گران کند و هرسال طی چند مرحله این کار را به اشکال مختلف انجام می دهد ، آنان می خواهند با سرمایه اندک مردم خود را ثروتمند کنند و به وظایف خود انجام نمی دهند فقط منافع خود را دنبال می کند تا زمانی که این دید در صنعت حاکم است صنعت خود رو به انحطاط خواهد رفت