وی با بیان اینکه بخش کشاورزی نقش بسیار با اهمیتی در اقتصاد کشور است و باید سیاستهایی مناسبی برای این بخش اتخاذ شود، افزود: استفاده از ظرفیت بورس کالای ایران برای ساماندهی بازار داخلی و خارجی زعفران سیاستی است که از آن استقبال ویژهای میشود، زیرا بورس باعث شفافیت قیمت و ارتقا کیفیت محصول شده و منافع زیادی را نصیب کشاورز میکند. همچنین با عرضه این محصول در بورس کالا دست دلالان و واسطهها از این بازار کوتاه شده و قیمت به صورت شفاف و از طریق عرضه و تقاضا تعیین میشود که این امر به نفع تولید کننده و مصرف کننده است.
این نماینده مجلس، اعتماد مسئولان به بورس کالا به عنوان یکی از ارکان بازار سرمایه را اتفاقی میمون در بخش کشاورزی کشور دانست و افزود: اگر بخواهیم عرضه هر محصولی در بورس کالا موفق باشد، باید فرهنگ سازی مناسبی در این خصوص صورت بگیرد، زیرا بخش کشاورزی سنتی بوده و ضروری است تا کشاورزان با نحوه معامله در بورس آشنا شوند و در این زمینه آموزش ببینند، در این صورت همه کشاورزان از عرضه محصولات در بورس کالا استقبال میکنند.
براساس این گزارش، معاملات قرارداد آتی زعفران برای تحویل شهریور ۹۷ چهارشنبه هفته گذشته در مراسمی رسمی در بورس کالای ایران راه اندازی که این سررسید تا تاریخ ۲۰ شهریور ماه ۱۳۹۷ قابل معامله خواهد بود. همچنین اندازه هر قرارداد ۱۰۰ گرم زعفران رشتهای بریده ممتاز (نگین) به عنوان دارایی پایه و حد نوسان قیمت روزانه زعفران در این معاملات نیز مثبت و منفی سه درصد نسبت به قیمت تسویه روز قبل خواهد بود.
انتهای پیام/