آناهید کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: یکی از راههای مقابله با تشنگی در ماه مبارک رمضان مصرف مایعات است که تخم شربتی یا (شیوران)با توجه به خاصیت ژلاتینی که دارد از جمله نوشیدنی های پرطرفدار روزه داران است.
آناهید افزود: دانه های ژلاتینی این شربت از آب درست شده و چون آب آن به مدت طولانی داخل دانه ها حتی درون بدن باقی میماند، باعث میشود که بدن احساس سیری کرده و با کاهش حس تشنگی و عطش وسبب متعادل شدن انرژی روزه داران می شود.
وی ادامه داد: افزودن آبلیمو،گلاب،عرق کاسنی ،سکنجبین و بید مشک به این شربت خواص بالایی به دنبال خواهد داشت.
آناهید اضافه کرد:به روزه داران توصیه می شود در وعده افطار تا سحری (شربت شیوران)تخم شربتی را در رژیم غذایی خود بگنجانند.
انتهای پیام /ه