سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش عطش روزه داران با شربت خاکشیر وتخم شربتی

شربت (شیوران)یا همان تخم شربتی پای ثابت سفره روزه داران مهابادی است.

آناهید کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: یکی از راههای مقابله با تشنگی در ماه مبارک رمضان مصرف مایعات است که تخم شربتی یا (شیوران)با توجه به خاصیت ژلاتینی که دارد از جمله نوشیدنی های پرطرفدار روزه داران است.

آناهید افزود: دانه های ژلاتینی این شربت از آب درست شده و چون آب آن به مدت طولانی داخل دانه ها حتی درون بدن باقی میماند، باعث میشود که بدن احساس سیری  کرده و  با  کاهش حس تشنگی و عطش وسبب متعادل شدن انرژی روزه داران می شود.

وی ادامه داد: افزودن آبلیمو،گلاب،عرق کاسنی ،سکنجبین و بید مشک به این شربت خواص بالایی به دنبال خواهد داشت.

آناهید اضافه کرد:به روزه داران توصیه می شود در وعده افطار تا سحری (شربت شیوران)تخم شربتی را در  رژیم  غذایی خود بگنجانند.

انتهای پیام /ه

فواید تخم شربتی در ماه مبارک رمضان 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.