وی ادامه داد:شهرستان تویسرکان در سال 96 در مجموع شاهد کشت 260 هکتار سیر بود اما این مقدار امسال با رشد شش برابری به یک هزار و 500 هکتار رسید.
مومیوند اظهار داشت: سیرکاران تویسرکانی پارسال از منافع مالی و درآمدزایی بالایی بهره مند شدند اما تولید بالای این محصول در امسال نگرانی هایی را برای پیدا کردن بازار فروش ایجاد کرده بود.
مومیوند با بیان اینکه امسال میزان تولید سیر شهرستان تویسرکان بیش از 22 هزار و 500 تن است تاکید کرد: پس از پیگیری های مستمر و مکاتبه با استاندار همدان، استاندار دستور تشکیل تعاونی سیر کاران تویسرکانی با مشارکت حداقل 40 نفر از فعالان این بخش را داد.
وی خاطرنشان کرد: مقرر شده که با تشکیل تعاونی سیرکاران، برای هر یک از اعضای تعاونی کارت بازرگانی صادر شود تا آنها بتوانند از مبادی رسمی و قانونی نسبت به صادرات محصول خود به کشورهای عراق، کویت و امارات اقدام کنند.
مومیوند تاکید کرد: همچنین تولید فرآورده های جنبی مانند پودر سیر، ترشی سیر و مواردی از این دست نیز می تواند به درآمدزایی بیشتر تویسرکان از این محصول کمک کند.
فرماندار تویسرکان از فعالیت 20 درصد واحدهای کشت گلخانه ای استان همدان در شهرستان تویسرکان خبر داد و اظهار داشت: حدود دو سوم از این واحدهای کشت گلخانهای در سال های 95 و 96 در شهرستان تویسرکان ایجاد شدهاند.
وی یادآورشد: شهرستان تویسرکان از بیش از 14 هزار هکتار بهره بردار در حوزه کشاورزی برخوردار است و به دلیل کاهش منابع آب زیزمینی نیاز است که به سمت توسعه کشتهای گلخانهای و کم آب بر حرکت کنیم.
انتهای پیام/ج