سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باید و نبایدهای استفاده از کرم ضد آفتاب در سواحل

بیشتر افراد اعتقاد چندانی به استفاده از کرم ضد آفتاب ندارند و غافل از خطراتی که در کمین است بدون محافظ برابر نور خورشید قرار می‌گیرند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان درجدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند کرم‌های ضد آفتاب حتی با درصد بالای محافظت کنندگی یا همان SPF تنها به مدت ۴۰ دقیقه در زمان شنا در آب‌های شور دوام دارند و پس از این مدت خاصیت خود را به میزان ۵۹ درصد از دست می‌دهند.

استفاده از کرم‌های ضد آفتاب در تمامی فصول سال به ویژه ماه‌های گرم سال از اهمیت بالایی برخوردار است، یکی از بیماری‌های خطرناک پوستی، ملانوما یا همان سرطان پوست است که سالانه سبب ابتلای هزاران نفر به این بیماری و مرگ آن‌ها می‌شود.


سرطان ملانوما، قابلیت سرایت به سایر اندام‌های بدن را دارد و امید به زندگی فردی که به این بیماری مبتلا می‌شود و در دوره‌های میانی یا نهایی بیماری به پزشک مراجعه می‌کند اندک است.

کارشناسان قابلیت حلالیت آب شور دریا، انعکاس نور خورشید از سطح آب، گرمای هوا، تعریق، استفاده از حوله و لباس‌های مخصوص شنا را ازجمله دلایل پاک شدن کرم ضد آفتاب ازسطح بدن و اثرگذاری مستقیم نور خورشید بر بدن می‌دانند.
محققان به افراد توصیه می‌کنند حتی در فصل‌های گرم سال از استخر‌های سرپوشیده برای شنا استفاده کنند، همچنین کرم ضد آفتاب خود را به ویژه اگر به شنا در آب‌های شور می‌پردازند هر دو ساعت یک بار تجدید کنند.


معاینه کل سطح بدن و بررسی خال‌های دگرگون شده یا دارای رنگ و شکل ویژه در مراحل اولیه درصورت ابتلا به سرطان ملانوما می‌تواند سبب درمان موفقیت آمیز، برداشت میزان کمتری ازپوست و آسیب دیدن آن و درنهایت جلوگیری از سرایت بیماری به غدد لنفاوی و سایر اعضای بدن شود.

ابتلای سالانه  ۹۱۰۰۰ نفر به سرطان پوست در آمریکا

آمار‌ها نشان می‌دهند تنها در کشور آمریکا هرسال ۹۱۰۰۰ نفر به بیماری سرطان پوست ازنوع ملانوما مبتلا می‌شوند که از این تعداد ۹۰۰۰ نفر جان خود را از دست می‌دهند.
متخصصان برای جلوگیری از ابتلا به سرطان پوست توصیه‌های زیر را به افراد دارند:
درصورتی که اقوام درجه یک آن‌ها به این بیماری دچار بوده اند، خطر ریسک ابتلا دو برابر است به همین دلیل باید چک آپ‌های دوره‌ای منظم انجام دهند.
افراد از استفاده از تخت‌های مخصوص برنزه شدن یا گرفتن حمام آفتاب خودداری کنند، زیرا یکی از عامل‌های اصلی ابتلا به سرطان پوست است.
خردسالان و کودکان نیز به میزان استاندارد از نور خورشید برای دریافت ویتامین D نیاز دارند و قرار گرفتن بیش از اندازه در مجاورت نور خورشید می‌تواند سبب آفتاب سوختگی و حتی ابتلا به سرطان درآن‌ها شود.


یکی از اشتباه‌های متداول درباره استفاده از کرم‌های ضد آفتاب، استفاده از آن‌ها دقیقاً در زمان خروج از خانه یا محل کار است، درصورتی که حداقل نیم ساعت پیش از قرار گرفتن درمعرض نور خورشید باید از این کرم درمانی استفاده تا به خوبی جذب پوست شود.


مراجعه به متخصص پوست و مو تنها برای درمان ریزش مو، آکنه یا برطرف کردن چین و چروک نیست، بلکه مانند متخصص چشم پزشکی یا دندان پزشک باید در بازه‌های زمانی منظم برای معاینه کل پوست بدن و بررسی احتمال بروز سرطان به این دسته از متخصصان مراجعه کرد.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/

آب شور دریا ضد آفتاب‌ها را بی اثر می‌کند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.