وی ادامه داد: در مناطقی همچون بلوار غدیر، بلوار انسجام و شهرک ایثار طی سالهای آتی شاهد تراکم دانش آموز خواهیم بود و دستگاههای اجرایی باید زمینهای آموزشی را در این مناطق به اداره کل آموزش و پرورش معرفی کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قم افزود: از شهرداری قم تقاضا کردم که زمینهای با کاربری آموزشی در روبروی بوستان غدیر در اختیار این اداره کل بدهد، اما این کار صورت نگرفته است.
شیخ الاسلام با اشاره به وضعیت اجرای پروژههای آموزشی در استان قم اظهار کرد: استاندار دستور داده است که تا زمان دریافت پاسخ استفساریه در خصوص بحث هزینه صدور پروانه پروژههای احداث مدرسه، شهرداری جلوی اجرای این پروژهها را نگیرد.
وی ادامه داد: تعدادی از کودکان اتباع خارجی در استان قم از تحصیل بازماندند، این کودکان توان مالی ندارند و با تامین هزینه سرویس برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل، آنها دوباره به چرخه تحصیل برمیگردند، شان استان قم نیست که کودکی در این استان از تحصیل بازبماند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قم افزود: در این استان هزار و 500 معلم کم داریم، ولی با این وجود براساس دستورات مقام معظم رهبری همه دانش آموزان اتباع خارجی که مجوز اقامت در استان ندارند را هم زیرپوشش برنامههای آموزش و پرورش قرار دادیم.
شیخ الاسلام در پایان با اشاره به تجهیز هنرستانهای استان قم خاطرنشان کرد: طی روزهای اخیر توانستیم یک میلیارد تومان اعتبارات برای تجهیز این هنرستانها جذب کنیم، رویکرد ما پرداختن به هنرستانها در قم است و هنرستانها در زمینه تجهیزات مشکل دارند.
انتهای پیام/ش