دروغ اول: «ایران در دوره اجرای برجام نفوذ خود را در منطقه افزایش داده».
برجام سال ۱۳۹۴ به امضای نهایی رسید، حال آنکه ورود ایران به مبارزه با تروریسم در سال ۱۳۹۰ با ظهور داعش در عراق و سوریه و در زمان دولت احمدینژاد بود، در حالی که برجام با دولت روحانی شروع و در همین دولت به پایان رسید و اکنون با نابودی داعش حضور ایران در منطقه کمتر از قبل شده است.
بیشتر بخوانید: لاف در غریبی در سخنان پامپئو
دروغ دوم: «ایران در اروپا به طور مخفیانه عملیات تروریستی انجام میدهد».
چرا هیچ فرد یا دولت اروپایی یا دادگاه اروپایی و حتی صهیونیستی چنین ادعایی نمیکند و چرا نمونه و مصداقی ارائه نمیکنند. احتمالاً این دروغ برای تحریک اروپاییها علیه ایران ساخته شده است، روشن است که همه اقدامات تروریستی سالهای اخیر در غرب توسط داعش صورت گرفته است.
دروغ سوم: «ایران از القاعده حمایت میکند».
ایران اولین کشوری است که حمله القاعده به برجهای دوقلو را محکوم کرد و مگر القاعده با تجهیز طالبان دیپلماتهای ایران را شهید نکرد؟ مگر ایران با شاخه القاعده در سوریه (النصره) نمیجنگد؟ چرا در ۱۷ سال گذشته کسی چنین ادعایی نسبت به ایران طرح نکرده است؟ رهبران القاعده بارها ایران را تهدید رسانهای و عملی نکردهاند؟ القاعده تکفیری چه نسبتی با شیعه دارد؟ مگر امریکا ۱۷ سال مانور نداده که القاعده و خصوصاً عوامل انفجار برجهای دوقلو اهل سعودی بودهاند؟
دروغ چهارم: «ایران بزرگترین حامی تروریسم در جهان است».
ایران از کدام گروه تروریستی حمایت کرده است؟ ایران شش سال در عراق و سوریه با تروریسم جنگیده است و چندهزار شهید چند ملیتی تقدیم نموده است؟ آیا حزبالله لبنان از سقوط لبنان به دست داعش جلوگیری نکرده است؟ آیا طالبان دیپلماتهای ایرانی را شهید نکرده است؟ آیا تروریستها در بسیاری از مناطق ایران ترور و انفجار انجام ندادهاند؟ آیا جان بولتون با کسانی که ۱۷ هزار ایرانی را ترور کردهاند مراوده ندارند؟ آیا حمایت حماس از سرزمین فلسطین تروریسم نامیده میشود؟ از قضا ایران بزرگترین مرکز مبارزه با تروریسم در جهان است.
دروغ پنجم: «ایران باید تمامی برنامهها و اقدامات قبلی خود برای تولید سلاح هستهای را اعلام کند».
در این عبارت نه تنها ایران را به دروغ و پنهانکاری متهم میکنند بلکه آژانس را نیز دروغگو میدانند. این درحالی است که درباره اجرای تعهدات ایران اجماع جهانی وجود دارد.
دروغ ششم: «ایران در حال ساخت سلاح هستهای است».
او در عین حالی که ایران را به دروغگویی هستهای و تلاش برای ساخت بمب اتم متهم میکند به خاطر کمحافظگی ناشی از دروغگویی، اعتراف میکند که ایران به سوی سلاح هستهای نمیرود و مانند رئیس جمهور امریکا میگوید «اگر ایران تصمیم بگیرد فعالیتهای هستهایاش را که طبق برجام متوقف شدهاند از سر بگیرد با مشکلاتی روبهرو خواهد شد که هیچگاه تجربه نکرده است»، یعنی با صراحت اعلام میکند که ما دروغگو هستیم چرا که ایران به سمت سلاح هستهای نرفته است و اگر برود فلان میشود.
دروغ هفتم: «ایران در زمان توافق هستهای توانسته است رژیم بشار اسد را در سوریه تقویت و از نیروهای شیعه عراق حمایت کند».
این دو هیچ ربطی به زمان توافق ندارد و مقدم بر آن است. دوم اینکه مگر این کار را برای مبارزه با تروریسم مدنظر شما انجام نداده است؟ پس شما در کردستان سوریه و کشور عراق چه میکنید؟ ایران با درخواست دولتهای قانونی کشورهای مذکور به آنجا رفته است. شما با اجازه چه کسی در سوریه و عراق هستید؟!
دروغ هشتم: «امروز لبنان در قیاس با قبل از برجام تبدیل به یک خانه و مکان راحتتر برای حزبالله شده است».
البته حزبالله اکنون جایگاه بهتری نزد مردم لبنان دارد و رأی اخیر لبنانیها این را نشان داد که علت آن نیز مبارزه با تروریسم است. اما حزبالله اخیراً و پس از برجام قوی نشده است. پمپئو جنگ ۳۳ روزه و قدرت حزبالله و بیانیه رسمی شکست اسرائیل موسوم به وینوگراد را به یاد بیاورد و فرار اسرائیل از جنوب لبنان در ۲۰۰۱ را فراموش نکند. برای حزبالله اتفاق جدیدی نیفتاده است. حزبالله تنومند بوده و این تنومندی مقدم بر برجام است.
دروغ نهم: «ایران در عراق ضمن حمایت از گروههای تروریستی و شبهنظامی، نیروهای امنیتی عراق را تضعیف و حاکمیت عراق را به خطر میافکند» چرا دولت عراق چنین ادعایی ندارد؟ اصولاً ایران با اجازه چه کسی به کمک ارتش و نیروهای مردمی عراق شتافت؟ و اگر نرفته بود الان حاکمیت عراق چه وضعی داشت؟ جریان تروریسم در عراق را چه کسانی متولد و تجهیز کردند؟
دروغ دهم: «ایران از حملات موشکی به عربستان و امارات و تهدید کشتیرانی بینالمللی حمایت میکند». اگر یمن محاصره کامل است، ایران چگونه میتواند کمک کند، اما بمبهای فرودآمده بر سر مردم یمن از کجا میآید؟ کدام کشور یا سازمان کشتیرانی جهانی ایران را متهم به تهدید کشتیهایش کرده است؟ برعکس ایران در دریای سرخ و بابالمندب و اقیانوس هند با دزدان دریایی مبارزه میکند.
دروغ یازدهم: «ایران از طالبان در افغانستان حمایت میکند». طالبان را که امریکا تولید کرد و ۱۱ دیپلمات ایرانی و صدها شیعه را در غرب کابل و هزارهجات قتلعام کردند. ایران در مرزهای شرقی برای حمله به طالبان آرایش نظامی گرفت و حتی به شما کمک کرد تا دولت طالبان سقوط کند. چرا دولت افغانستان چنین ادعایی ندارد؟ طالبان فاصله ماهوی ایدئولوژیکی با ایران دارد و ملت ایران بیاعتباری امریکا را بین همین دروغها جستوجو میکند.
دروغ دوازدهم خطاب به ملت ایران: «آیا شما حامی حزبالله، حماس، طالبان و القاعده هستید؟» ملت ایران حامی حماس و حزبالله و شما حامی طالبان و القاعده هستید. طبیعتاً جواب ملت ما این است که ما حامی گروههایی که امریکا علیه ما درست کرده است، نیستیم و ملت ایران میدانند حساب حزبالله و حماس که دفاع مشروع در مقابل تجاوز میکنند با طالبان و القاعده که سر میبرند، متفاوت است.
دروغ سیزدهم: «هدف دولت امریکا در مواجهه با ایران حفاظت از مردم امریکاست». این دروغ به خاطر این گفته میشود که فشار بر ایران در امریکا حامی پیدا کند. هیچ فرد ایرانی و هیچ فرد امریکایی ایران را تهدیدی برای ملت امریکا نمیداند و در جهان چنین تصوری وجود ندارد. ناشیترین دروغ پمپئو همین ادعاست.
دروغ چهاردهم: «ایران باید برای همیشه برنامه نظامی هستهای خود را کنار بگذارد». طرح این ادعا یعنی آژانس و سیستمهای شانزدهگانه اطلاعاتی امریکا هم دروغگو هستند و اعلام آژانس مبنی بر پایان PMD یک دروغ است.
دروغ پانزدهم: «ایران باید توسعه موشکها با قابلیت حمل کلاهک هستهای را متوقف کند». کدام مرجع چنین اقدامی از سوی ایران را اعلام کرد که اکنون باید متوقف کند؟ سند و مدرک چیست؟ ایران کجا از چنین موشکهایی رونمایی یا شلیک کرده است؟
دروغ شانزدهم: «ایران باید به تهدیدات همسایگان خود پایان دهد». کدام همسایه تهدید شده است؟ کدام فرد یا مسئول ایرانی تهدیدکننده همسایگان بوده است؟ عراق، ترکیه، آذربایجان، ارمنستان، ترکمنستان، پاکستان، عمان، امارات، بحرین، قطر، کویت و حتی عربستان کدام وقت از سوی ایران تهدید شدهاند؟ حتی رهبری با صراحت فرمودند، ما حاضریم برای وحدت مسلمانان از حق خود بگذریم و با برخی کشورهای منطقه گفتوگو کنیم.
دروغ هفدهم: «با همکاری متحدان مانع از تسلط ایران در خاورمیانه خواهیم شد». ایران در کدام کشور تجاوزگونه وارد شده است؟ در کدام کشور بدون درخواست آن کشور رفته است و اصولاً به جز مبارزه با تروریسم چه مطالبهای در عراق، سوریه یا لبنان داشته است؟ کدام کشور خاورمیانه ایران را مسلط بر خود میداند و از آن شاکی است؟ علاقهمندان به انقلاب اسلامی در کشورهای اسلامی صدرنشین انتخابات آزاد هستند و امریکا حاضر نیست در این باره سخن بگوید.
منبع: جوان
انتهای پیام/