باجلان، روابط عمومی اداره دامپزشکی خوزستان، در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: در روزهای مختلف سال به طور روتین نظارت هایی صورت می گیرد اما از آغاز ماه مبارک رمضان تا پایان این ماه نظارت ها تشدید می یابد.
وی افزود: در طول ماه مبارک رمضان به منظور نظارت و بازرسی ، 91 اکیپ ثابت و سیار از مراکز تولید و توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی، کارگاههای بستهبندی فرآوردهها، خودروهای ویژه حمل، سردخانهها و کشتارگاههای دام و طیور در سطح استان سرکشی می کنند.
باجلان ادامه داد: این بازرسی های روزانه از ساعت 8 صبح تا 20 عصر در حال انجام است.
روابط عمومی اداره دامپزشکی خوزستان، در پایان از مردم خواست ضمن توجه به توصیههای بهداشتی دامپزشکی، انواع فرآوردههای خام دامی تازه و منجمد مورد نیاز خود را از مراکز عرضه مجاز و مورد اطمینان تهیه کنند.
انتهای پیام/و