این کارشناس بهداشت محیط با بیان اینکه برخی از رنگ در تهیه زولبیا و بامیه استفاده میکنند، گفت: تهیه زولبیای رنگی تخلف بوده و با آن برخورد میشود.
وی افزود: برخی ادعا دارند که از رنگهای خوراکی و آبمیوههای طبیعی یا آبلیمو برای رنگ زولبیا و بامیه استفاده می کنند، اما این مواد نیز در تغییر دما با محتویات زولبیا و بامیه فرآیند شیمیایی می دهد و ترکیبات آنها تغییر می کند که خطرناک است.
خدادادیان بر خرید زولبیا و بامیه از مراکز معتبر تاکید کرد و افزود: افراد هنگام خرید باید دقت داشته باشند زولبیا و بامیه حالت ترد و تازه داشته باشد و خشک نباشد.
خدادادیان به استفاده از تجهیزات مدرن در بازرسی از قنادی ها اشاره کرد و گفت: با استفاده از این تجهیزات می توان روغن چند بار استفاده شده را تشخیص داد.
بیشتر بخوانید:توصیههای طلایی طب سنتی برای روزه داران
وی با اشاره به استفاده از جوش شیرین توسط برخی افراد سودجو در پخت زولبیا و بامیه، گفت: جوش شیرین حالت پف کرده به زولبیا و بامیه می دهد و ظاهر آن را مشتری پسند می کند و با توجه به مضرات آن، انجام این کار تخلف بوده و با استفاده از دستگاهی که همراه بازرسان است به راحتی جوش شیرین در زولبیا و بامیه تشخیص داده می شود.
منبع:مهر
انتهای پیام/