وی با بیان اینکه قیمت سایر اقلام لبنی 10 تا 15 درصد در ابتدای سال افزایش یافت، افزود: با توجه به افزایش هزینه های حقوق و دستمزد کارگران، نهاده های دامی و ...نرخ برخی اقلام همچون پنیر،شیر،کشک، ماست و... 10 تا 15 درصد در بازار افزایش یافت به طوریکه نرخ هر بطری شیر کم چرب از 2 هزار و 500 به 2 هزار و 750 تومان رسید.
رجبی در پاسخ به این سوال که با وجود درخواست دامداران بر افزایش قیمت شیر، احتمال نوسان مجدد محصولات لبنی در بازار وجود دارد، بیان کرد: با وجود آنکه عوامل مختلفی نظیر نهاده های دامی،محصولات پتروشیمی، تغییرات نرخ ارز و ... در افزایش قیمت لبنیات تاثیر گذار است؛ بنابراین امکان پیش بینی قیمت در بازار وجود ندارد.
وی در پاسخ به سوال دیگر مبنی بر آنکه این افزایش قیمت ها دارای مجوز بوده است، اظهار کرد: نهاده های نظارتی باید اعلام کنند که این افزایش قیمت با مجوز یا غیر قانونی است، اماباید حقوق تولیدکننده را نیز در نظر بگیرند چرا که افزایش هزینه های حقوق و دستمزد،نهاده ها و تغییرات نرخ ارز باید در قیمت نهایی محصول اعمال شود و پرداخت این تغییرات از جیب تولیدکننده غیر منطقی است.
رئیس اتحادیه فروشندگان محصولات لبنی در پایان سخنان خود درباه تاثیر افزایش قیمت لبنیات بر سرانه مصرف تصریح کرد: با توجه به کاهش قدرت خرید خانوار، افزایش قیمت محصولات لبنی در کاهش سرانه مصرف تاثیر گذار است که بدین منظور تمامی حلقه های تولید تا توزیع باید برنامه ریزی و راهکار مناسبی برای این موضوع بیندیشند.
انتهای پیام/
تک رقمی یعنی4 تا 9 در صد گرون شده