وی ادامه داد: امروزه به جای پرداختن به موضوع تعرفهها باید مسئله استراتژیک و برنامه های وزارت بهداشت را مد نظر قرار دهیم زیرا این وزارتخانه علیرغم تبلیغات وسیعی که در خصوص طرح تحول نظام سلامت انجام داده است ولی مطالعه کافی بر روی این طرح ندارد.
رئیس شورای سیاستگذاری انجمن رادیولوژی با اشاره به اینکه طرح تحول نظام سلامت سه ماه بعد از سرکار آمدن وزیر بهداشت اجرایی شد، افزود: طرح تحول نظام سلامت نیازمند سالها مطالعه، تحقیق و پژوهش بوده است که از این نظر نمیتوان اسم طرح را بر روی طرح تحول نظام سلامت گذاشت.
صداقت با اشاره به اینکه طرح تحول نظام سلامت جایگاههای ویژهای برای سلامت و بهداشت در نظر گرفته است، عنوان کرد: طرح تحول هزینههای سنگینی را بر سرمایه و بودجه ملی تحمیل کرده است و فصل جدیدی از اجرای طرح یارانهها در دولتهای قبلی است.
وی ادامه داد: رشته رادیولوژی بسیار مهم و حساس است اما متاسفانه رادیولوژی یک دفتر کارشناسی و تخصصی در معاونت درمان وزارت بهداشت ندارد.
رئیس شورای سیاستگذاری انجمن رادیولوژی تاکید کرد: در 2 ماه اول امسال به طور مشخص هزینههای ما شامل حقوق پرسنل، خرید تجهیزات بین 20 تا 25 درصد افزایش داشته است.
صداقت با بیان اینکه افزایش تورم بیشتر از میزان افزایش تعرفههای پزشکی است، عنوان کرد: اگر وضع به همین صورت پیش برود کیفیت پزشکی کشور در همه رشتهها تحت تاثیر همین اوضاع اقتصادی بد قرار میگیرد.
وی گفت: امروزه تجهیزات پزشکی تنها دستگاههای رادیولوژی نبوده بلکه سونوگرافی، امآرای و سیتی اسکن نیز جزو تجهیزات رادیولوژی محسوب میشود و مجوز واردات این دستگاههای به وسیله وزارت بهداشت صادر میشود.
رئیس شورای سیاستگذاری انجمن رادیولوژی اظهار کرد: وزارت بهداشت هنوز هیچ پروتکل دقیقی برای تعداد تجهیزات رادیولوژی مورد نیاز به ازای هر هزار نفر جمعیت ندارد و به همین دلیل است که افراد غیر رادیولوژیست اقدام به واردات تجهیزات رادیولوژی میکنند.
صداقت ادامه داد: وزارت بهداشت باید سیاستگذاری در خصوص رشتهها را به خودشان واگذار کند و در قبال این کار از انجمنهای مختلف پزشکی طرحهای مختلف را درخواست کند.
وی یادآور شد: همه تلاش ما در سال 97 این است که وزارت بهداشت را قانع کنیم، تعرفه اجرای قوانین سونوگرافی، قوانین مربوط به تعداد دستگاهها، تعداد مراکز و این گونه مسائل را تحت قانونگذاری جدیدی دنبال کند.
انتهای پیام/