سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس دانشگاه امیرکبیر:

تبدیل به دانشگاه نسل سوم شدن رویکرد دانشگاه امیرکبیر است

معتمدی با بیان اینکه تبدیل به دانشگاه نسل سوم شدن رویکرد دانشگاه امیرکبیر است، گفت: یکی از چالش های دانشگاه های ما نداشتن رویکرد بازار محور است.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ احمد معتمدی رئیس دانشگاه امیرکبیر در پانزدهمین همایش مهندسی معدن با ابراز خرسندی از اینکه دانشجویان در برنامه‌های فوق برنامه شرکت می کنند، گفت: شرکت دانشجویان در چنین برنامه هایی آنها را برای ورود به بازار کسب و کار آماده می کند و موجب می شود آنها مدیران بهتری شوند.
 
وی معدن و منابع نفت و گاز را از جمله ثروت های کشور نام برد و اظهار کرد: بر این اساس دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکی از قدیمی ترین دانشکده های این دانشگاه است و فعالیت خود را از سال 1353 آغاز کرده است.
 
معتمدی با تاکید بر اینکه هر یک از دانشکده های این دانشگاه نقش خاصی در حوزه های تخصصی خود دارد، خاطر نشان کرد: اگر دانشکده مهندسی معدن تقویت نشود لطمه ای به سطح ملی وارد می شود چون تعداد دانشکده های مهندشی معدن در کشور معدود هستند.
 
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: در این راستا برنامه راهبردی دانشگاه را در سال 1393 مورد بازنگری قرار داده ایم؛ در این بازنگری رویکرد ما "بازار محور" بوده است؛ چرا که متاسفانه یکی از چالش های دانشگاه های ما نداشتن رویکرد بازار محور است.
 
وی با تاکید بر اینکه این چالش را در همه رشته های دانشگاهی شاهد هستیم، اضافه کرد: علاوه بر آن مشاهده می شود که در بسیاری از پروژه های تحقیقاتی نیاز به متخصصان رشته های مختلف هستیم، از این رو در بازنگری برنامه راهبردی، دانشگاه موضوع همکاری میان رشته ای را مد نظر قرار داده است.
 
معتمدی با بیان اینکه در فاز اول این امر در برنامه های آموزشی دوره های کارشناسی آغاز شده است، خاطر نشان کرد: در فاز دوم رشته های دوره های تحصیلات تکمیلی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
 
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تبدیل شدن دانشگاه به دانشگاه نسل سوم را از دیگر رویکردهای برنامه راهبردی دانشگاه نام برد و یادآور شد: در این راستا اقدام به راه اندازی مرکز نواوری ابن سینا کردیم و در حال حاضر 120 واحد فناوری در آن مستقر شده است.
 
وی تجربیات کسب شده در ایجاد این مرکز را موفقیت آمیز خواند و ادامه داد: هدف ما این است که در کنار آموزش و پژوهش، دانشجویان فنون لازم را در حوزه تحصیلی شان نیز بیاموزند تا فارغ التحصیلان بتوانند با کار گروهی و خلاقیت خود، اقدام به تولید ثروت کنند.
 
معتمدی با اشاره به پردیس های ایجاد شده این دانشگاه در برخی از استان ها گفت: پردیس گرمسار این دانشگاه در منطقه کویری واقع شده است، از این رو پیشنهاد شد این منطقه در حوزه معادن و آب های زیر زمینی فعال شود.

انتهای پیام/

پیشنهاد فعال شدن گرمسار در زمینه معادن و آب های زیرزمینی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.