به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، وبه نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، باقر کرد معاون عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان در جلسه بررسی وضعیت کشتارگاههای استان اظهار داشت: با توجه به مرزی بودن استان و شیوع بیماریهای واگیر بین انسان و دام، فراهم آوردن شرایط عرضه گوشت سالم و بهداشتی به مردم و جمعآوری کشتارهای غیربهداشتی از کوچه و خیابان از عمده وظایف مسئولان مربوطه در این بخش است.
باقر کرد افزود با اشاره به مباحث مطرحشده پیرامون طرح احداث کشتارگاه در شهرستان ایرانشهر گفت: وجود حداقل یک مرکز ذبح بهداشتی و ضابطهمند دام در هر یک از مناطق استان ضرورت دارد.
وی با تأکید بر راهاندازی اتاق پیش سرد در کشتارگاههای سنتی استان تصریح کرد: واحدهایی که پس از مهلت قانونی تعیینشده نسبت به راهاندازی اتاق پیش سرد اقدام نکنند، مجوز فعالیتشان لغو خواهد شد.
کرد خاطرنشان کرد: با راهاندازی سیستم پیشسرد در کشتارگاهها مخاطرات بسیاری از عوامل بیماریزا در گوشت قرمز به میزان بسیار چشمگیری کاهش مییابد و به علت کاهش دما و PH در اثر جمود نعشی، شرایطی ایجاد میشود که امکان رشد میکروبها و عوامل بیماریزا در گوشت از بین میرود.
در این جلسه کلیات طرح احداث کشتارگاه در شهرستان ایرانشهر منوط به اخذ مجوزها و استعلامات قانونی مورد موافقت اعضاء قرار گرفت.
انتهای پیام/ع