وی افزود: 388 نقطه در سطح شهر شناسایی شده و بعضی نقاط نظیر مناطق 6، 11 و 12 به دلیل تراکم گیاهان شرایط مطلوبی را برای رشد و تکثیر این گونه فراهم آورده است و به عنوان کانون شیوع و تراکم سفید بالک شناخته شدند.
نوری با تأکید بر اینکه حل این معضل شهری مستلزم عزم جدی و همه جانبه است گفت: سال گذشته شهرداری تهران با محوریت سازمان بوستانها و فضای سبز با اتخاذ تدابیر 8 گانه مدیریتی در حوزههای قانونی، زراعی، فیزیکی، مکانیکی، اکولوژیکی، بیولوژیکی، شیمیایی و فرهنگی در شهر تهران به ویژه در کانونهای بحرانی مناطق 6، 11 و 12 گامهای مؤثری برای حل این معضل برداشته شد.
عضو شورای شهر تهران افزود: به دلیل مرکزیت این مناطق بسیاری از مراکز اداری، تجاری، سازمانها و ارگانهای دولتی در این محدوده قرار دارند و فضای سبز قابل توجهی را به خود اختصاص دادند که سازمان بوستانها به عنوان متولی مبارزه با سفید بالکها اقدام به دریافت مجوزهای قانونی جهت ورود به این مراکز و بررسی و صدور دستورالعمل میکند.
نوری با اشاره به اینکه به منظور ورود به برخی از مراکز نظیر سفارتخانهها به ویژه سفارتخانه انگلیس و روسیه کنسولگریها و کارگزاریهای کشورهای خارجی ساز و کار قانونی مؤثری وجود ندارد گفت: نادیده گرفتن این مراکز به دلیل اختصاص سطح قابل توجهی از فضای سبز به خود قابل اغماض نیست و اقدام هماهنگ مبارزه با آفت را دچار چالش میکند.
وی افزود: در این راستا انجام مدیریت هدفمند و فراگیر با تمرکز بر کلیه نقاط بحرانی شناسایی شده از اداره کل روابط عمومی امور بینالملل شهرداری تهران انتظار میرود جهت هماهنگی و دریافت مجوز ورود بررسیهای لازم را انجام دهد، دستورالعمل صادر کند و بر روند مبارزه با سفید بالک به باغ سفارت از طریق مجرای وزارت امور خارجه و نهادهای ذیربط اقدام نماید.
انتهای پیام/