تعیین اولویتهای تحقیق، تهیه فهرستی از عناوین مهم پژوهشی و پیشنهاد آن به دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، تهیه و تدوین طرحهای تحقیقاتی درباره موضوعات مختلف مربوط به شهرکرد، تأسیس و توسعه کتابخانه تخصصی و تهیه منابع شفاهی، برپایی نمایشگاههای دائمی و مقطعی، و همایشها و نشستهای علمی کاربردی از فعالیتهای این مرکز خواهد بود.
ایجاد فضای مناسب برای مطالعه و تحقیق علاقهمندان به مباحث شهرکرد شناسی، هدایت و حمایت از پژوهشهای علمی در راستای شناخت جایگاه شهرکرد در پهنه فرهنگی ایران اسلامی، ارتقای سطح آگاهی شهروندان از پیشینه تاریخی، وضعیت کنونی و برنامههای آینده این شهر، شناسایی و معرفی مفاخر و مشاهیر حوزههای مختلف فرهنگی، دینی، علمی و ورزشی شهرکرد، معرفی جاذبههای طبیعی و تاریخی، تبیین آیینها، سنتها و آداب و رسوم آن و هدایت طرحهای دانشگاهی به حوزه شهرکرد شناسی از مهمترین اهداف تشکیل این مرکز است.
در پایان این برنامه، از تمبر اختصاصی افتتاحیه مرکز شهرکرد شناسی نیز رونمایی گردید.
بر اساس مصوبه شورای فرهنگ عمومی شهرستان شهرکرد در سال ۹۵، روز ۳۱ اردیبهشت ماه به عنوان «روز نکوداشت شهرکرد» نامگذاری شد.
این نامگذاری به دلیل همزمانی با سالروز هجرت حضرات امامزادگان حلیمه و حکیمه خاتون (س) به شهرکرد، تنوع آب و هوایی و شرایط اقلیمی در فصل بهار و به خصوص اردیبهشت ماه صورت گرفته است.
شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری، با دو هزار و ۶۰ متر ارتفاع از سطح دریا، مرتفعترین مرکز استان در کشور به شمار میرود و به همین دلیل به «بام ایران» شهرت دارد. این شهر در مجموع جزو ۲۰ شهر مرتفع ایران میباشد.
انتهای پیام/ن