سردار عزیزاله ملکی گفت: در پی رصد لحظهای شبکههای اجتماعی توسط کارشناسان پلیس فتا، مشخص شد در فضای مجازی و پیام رسانهای خارجی تلگرام، افرادی اقدام به راهاندازی سایتهای شرط بندی و پولشویی به صورت گسترده کردهاند که رسیدگی به این موضوع، به صورت ویژه در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.
فرمانده انتظامی استان هرمزگان افزود: با انجام اقدامات فنی و تخصصی، ابتدا ۲ نفر در این رابطه شناسایی که با هماهنگی مقام قضائی در یک عملیات غافلگیرانه، متهمان در مخفیگاهشان در بندرعباس دستگیر و به همراه ادله جرم، به پلیس فتا انتقال داده شدند؛ همچنین طی تحقیقات بیشتر، ۲ متهم اصلی دیگر نیز در یکی از استانهای دیگر شناسایی و دستگیر شدند.
وی ادامه داد: متهمان در بازجوییهای انجام شده و در مواجهه با مستندات و مدارک موجود، معترف شدند که برای کسب درآمد، با همکاری یکدیگر اقدام به راهاندازی سایتهایی برای شرطبندی و همچنین درگاههای پرداخت آنلاین جعلی در سایتهای فیشینگ کردهاند.
این مقام عالی انتظامی بیان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان، تعداد زیادی کارت بانکی و همچنین تجهیزات جعل، شامل مُهر، اوراق و مدارک هویتی افراد مختلف کشف شد.
سردار ملکی تصریح کرد: در بررسی تراکنش حسابهای متهمان، مشخص شد مبلغ یک هزار و ۴۸۰ میلیارد ریال گردش حساب داشتهاند که مبلغ ۱۲ میلیارد ریال در حساب آنان مسدود شده و رسیدگی به پرونده اعضای این باند، همچنان ادامه دارد.
فرمانده انتظامی استان هرمزگان اظهار کرد: پلیس با عاملان اینگونه اعمال مجرمانه به هرشکل ممکن با قاطعیت برخورد میکند و شهروندان نیز باید هوشیاری لازم را داشته باشند و توجه کنند که فضای مجازی به خصوص شبکههای اجتماعی خارجی، به هیچ عنوان محیط امنی به منظور انجام اینگونه فعالیتها و مبادله پول نیست.
انتهای پیام/