سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛

مشاوران وزارت صنعت، درد تولید را دوا می‌کنند؟ /سازمان صنایع کوچک به دنبال ارتقای فرآیند‌های اداری صنعت

یک مقام مسئول اظهار کرد: سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران در نظر دارد فرآیندهای اداری و صنعتی گذشته را نوسازی و ارتقا دهد.
 
 به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، چندی پیش، صادق نجفی مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی در خصوص مشکلات واحدهای تولیدی اظهار کرد: بخشی از مشکلات تولید همچون مالیات، بیمه، تأمین نقدینگی به صورت عام است که بیشتر واحدهای تولیدی درگیر آن هستند.

 وی ادامه داد: بخشی مشکلات همچون تأمین تکنولوژی روز، بهبود کیفیت و بازاریابی نیز در هر کدام از واحدهای تولید باید به صورت جداگانه بررسی و حل و فصل شود که بدین منظور ۱۰۰۰ مشاور در سازمان صنایع کوچک استخدام شده تا مشکلات هر واحد را به طور جداگانه شناسایی کنند و برای رفع آن راهکارهای مناسب ارائه دهند.

نجفی با بیان اینکه حرکت‌های خوبی در راستای تقویت صنایع کوچک شده است،گفت: در این راستا بازسازی و نوسازی ۱۷۰۰ واحد صنایع کوچک در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: مقرر شده در سال جاری با تأمین سرمایه مناسب از محل تسهیلات اعطایی ۱۰ درصد از صنایع کوچک، صادرات‌گرا شوند.

پس از این اظهار نظر معاون وزیر صنعت معدن و تجارت، برخی کارشناسان معتقد بودند که با وجود بزرگ بودن دولت و تحمیل هزینه‌های بسیار از این طریق به بودجه کشور، آیا درست است که بخواهیم با بکارگیری افراد جدید با عنوان مشاور بار جدیدی به هزینه‌های کشور بیفزاییم و آیا بهتر نیست به جای اینکه این هزینه ها را در راستای به‌کارگیری مشاوران صرف کنیم، در بخش های دیگر تولید که نیاز اورژانسی تر به کمک نقدی دارند، بکار گیریم؟

برای مشخص شدن پاسخ این پرسش ها با فرشاد مقیمی معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به گفتگو پرداخته‌ایم که در ادامه متن کامل آن آمده است؛

سازمان صنایع کوچک به دنبال ارتقای فرآیندهای اداری صنعت است

فرشاد مقیمی معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: هزینه به کارگیری  مشاوران برای ارتقای فعالیت‌های تولیدی در کشور، بسیار پایین‌تر از هزینه‌هایی است که به دلیل فقدان وجود کار کارشناسی در پروژه‌های تولیدی صرف می‌شود.

وی افزود: به عنوان مثال در بسیاری از پروژه‌های به دلیل پیش‌بینی‌های غلط هزینه‌های سنگینی به کشور و تولید کننده وارد آمده است.

مقیمی تأکید کرد: تنها ما نیستیم که از مشاوران برای ارتقای فعالیت‌های تولید کشور بهره می‌بریم بلکه در تمام دنیا از مشاوران متخصص برای توسعه امور مختلف استفاده می‌شود.

معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران اذعان کرد: سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران در نظر دارد فرآیندهای اداری و صنعتی گذشته را نوسازی و ارتقا دهد و مشاوران جدید می‌توانند در پروژه‌های مختلف بررسی‌های لازم را انجام داده و پیش‌بینی کنند آیا برنامه‌ها، قابل تحقق است یا خیر؟

وی در خصوص چگونگی انتخاب مشاوره سازمان شهرک‌های صنعتی و صنایع کوچک گفت: این مشاوران افرادی هستند که در سازمان برنامه و بودجه تأییدیه دریافت کرده‌اند و خودشان جزء فعالان ارشد شرکت‌های مختلف تولیدی در کشور هستند.

مقیمی در پایان یادآور شد: با تصویب تبصره 18 قانون بودجه 97 تأمین منابع برای واحد‌های تولیدی تسهیل شده و یکی از این منابع، تأمین مالی مشاوران پروژه‌های تولیدی است.

گزارش از سمیه عرب

انتهای پیام/

برچسب ها: خودرو ، کارخانه‌ةا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
همایون شکری
۲۰:۴۲ ۳۰ فروردين ۱۴۰۱
ممنونم