سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

احداث نیروگاه های برق خورشیدی باسرمایه گذاری بخش خصوصی

ارجمندزاده گفت:این نیروگاه‌ها با سرمایه گذاری بخش خصوصی احداث می‌شود و با احداث نیروگاه‌های برق خورشیدی، تلفات در شبکه انتقال برق کاهش پیدا می‌کند.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛سیدمحمدارجمند زاده،مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع برق استان قم، با اشاره به فواید احداث نیروگاه‌های برق خورشیدی گفت:این نیروگاه‌ها با سرمایه گذاری بخش خصوصی احداث می‌شود و با احداث نیروگاه‌های برق خورشیدی، تلفات در شبکه انتقال برق کاهش پیدا می‌کند.

مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع برق استان قم اضافه کرد:باید کارشناسانی را در استان قم پرورش بدهیم که این کارشناسان آموزش‌هایی به دیگران در زمینه برق خورشیدی ارائه بدهند، باید تلاش کنیم که با جذب سرمایه گذاران به استان قم، تولید برق خورشیدی در این استان نمود بیشتری پیدا کند.

وی ادامه داد: ایجاد نیروگاه‌های برق خورشیدی در استان قم یک نوع از پدافند غیرعامل است تا اگر روزی فعالیت نیروگاه سیکل ترکیبی قم به هر دلیل متوقف شد، مشکلی برای استان به وجود نیاید.

ارجمند زاده با اشاره به لزوم توسعه نیروگاه‌های برق خورشیدی در استان قم بیان کرد: برای توسعه این نیروگاه‌ها در استان، موانعی را در ادارات داریم، انتظار داشتیم که در یک سال اخیر حدود 30 تا 40 مگاوات ظرفیت تولید برق خورشیدی در استان قم ایجاد شود، اما این اتفاق رخ نداد.

مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع برق استان قم عنوان کرد: یک نیروگاه کوچک برق خورشیدی در یک مجتمع آپارتمانی در خیابان جمهوری به شبکه برق متصل شده است و مشکلی به لحاظ انعقاد قرارداد برای خرید برق خورشیدی با ساکنان بقیه مجتمع‌های آپارتمانی شهر قم نداریم.

وی تصریح کرد: اگر زمینه برای فعالیت سرمایه گذاران خارجی برای تولید برق خورشیدی در استان قم فراهم نباشد، آن‌ها برای سرمایه گذاری به سراغ بقیه کشورها خواهند رفت.

وی یادآورشد: جلسات متعددی را در شهرک‌های صنعتی استان قم برای ترغیب صنعتگران برای تولید برق خورشیدی داشته ایم.

انتهای پیام/ح

انتظار ایجاد ۴۰ مگاوات ظرفیت تولید برق خورشیدی برآورده نشد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.