سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مرگ یک نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در آذربایجان غربی/ تعداد مسموم شدگان به ۷۹ نفر رسید

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان غربی گفت: شمار مسمومان مصرف قارچ سمی تاکنون به ۷۹ نفر رسیده است و یک نفر جان خود را از دست داده است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ارومیه؛ مصرف قارچ های طبیعی در آذربایجان غربی سمی طی چند روز گذشته باعث مرگ یک نفر و مسموم شدن ۷۹ نفر شده است.

باقر بهرامی رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان غربی در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ارومیه؛از مسموم شدن ۷۹ نفر و مرگ یک نفر بر اثر مصرف قارچ های سمی خبر داد.

وی با اشاره به اینکه ۲۸ نفر از افراد مسموم شده در بیمارستان بستری می‌باشند افزود: بیشترین آمار مسمویت به ترتیب در شهرستان‌های ارومیه، خوی و سلماس گزارش شده است و دیگر شهرستان‌ها همچون شاهین دژ و نقده نیز درگیر این موضوع می‌باشند.

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی آذربایجان غربی در مورد وقوع این حادثه تصریح کرد: قارچ‌های سمی معمولا در طبیعت وجود دارند که تنوع آن‌ها به ۱۰ مورد نیز می‌رسد.

بهرامی در خصوص علائم مسمومیت گوارشی ناشی از مصرف قارچ‌های سمی، گفت: اگر مردم پس از مصرف قارچ دچار تهوع، استفراغ، سرگیجه دل درد، کاهش هشیاری، ضعف عضلانی، تشنج و زردی شدند سریعا به مراکز درمانی مراجعه کنند تا دچار نارسایی کبد نشوند.

وی ادامه داد:اگر افراد مسموم شده با قارچ‌های سمی با تاخیر به مراکز درمانی مراجعه کنند، ممکن است به پیوند کبد نیاز داشته باشند و در حال حاضر برای سه نفر از این مسمومین در شیراز پیوند کبد انجام شده است.

وی با بیان اینکه شناخت قارچ‌های سمی و سالم در ظاهر بسیار دشوار است، افزود: تشخیص قارچ سالم از طریق آزمایش در آزمایشگاه مسیر است و به مردم توصیه می‌کنیم که از مصرف قارچ‌های فله غیر بسته بندی شده و غیر پرورشی که به صورت کوهی و طبیعی به فروش می‌رسد، خودداری کنند.

بهرامی توصیه‌ای رو به مردم کرد و گفت: مردم از قارچ‌های خودرو در طبیعت استفاده نکنند و از خرید قارچ‌های فله‌ای خودداری کنند و در صورت نیاز از قارچ‌های بسته بندی شده و مورد تائید استفاده کنند و لازم ذکر است تا مردم بدانند که با شست و شو و پختن قارچ سم موجود در آن از بین نمی‌رود و مصرف عوارض و علائم بسیاری را دارد.

همه ساله در فصل بهار با افزایش انواع قارچ‌های سمی در طبیعت چقدر خوبه با مصرف قارچ‌های بسته بندی شده و رعایت بهداشت سلامتی خود را حفظ کنیم.

قارچ های سمی در پی بارش‌های اخیر نیز رشد زیادی داشتند که تشخیص آن نیز با قارچ خوراکی بسیار سخت است.

انتهای پیام/ن.م

مردم از خرید قارچ های فله ای خودداری نمایند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.